Mjölby kommun
Logotyp Mjölby kommuns show och teatergrupp Kan De Kan Vi

Onsdag 11 september - inte en bild så lång ögat kan nå!

Så var det onsdag igen. Veckans bästa dag. Vi har sagt det förut men det kan sägas hur många gånger som helst. Dagens rubrik är "Inte ett moln så lång ögat kan nå". Så fick det bli idag. Va - tänker kanske ni har ni inget gjort i dag? Johådå vi har gjort en himla massa saker.

I dag hade vi dubbelgrupp förmiddag. Hela goa gänget samlades och så repade vi igenom det vi ska göra på höstens första show som vi ska göra på söndag i Skänninge i eller vid Birger Jarls hallen. Det är lite oklart om vi ska va inne eller ute- men vi tänker att det löser sig när vi väl kommer dit.

Repet gick bra, alldeles utomordentligt bra tillochmed- men några bilder hann vi inte ta.

Handledar-Malin T har fyllt år och hon vill helst inte stå i centrum, fast hon är så himla bra på så mycket så att hon borde få ta hur mycket plats som helst - så henne sjöng vi inte för i dag och inte tog vi nån bild heller.

Vi hade ett studiebesök från grannkommunen. Elisabet och Jonas från Vadstena var och hälsade på kul att ni kom och kollade in hur vi jobbar. Dem tog vi inte heller nån bild på.

Vi repade på vår egenskrivna låt - det tog vi ingen bild på. Vi repade tecken i nya låten "Det regnar och regnar" - det tog vi inte heller nån bild på. Vi repade stämsång och så körde vi lite kanon. Det gick så himla bra! Men tog vi några bilder? Nä inte en bild så långt ögat kan nå.

Så kan det va. Vi tänker att vi tar i från tårna och gör allt vad vi kan för att komma i håg och få tid till att lägga ut nån bild eller två.

Men en sak vet vi och att det är att det blir julshow i år igen! Så boka in den 19 december på Kulturscenen - för då då ska vi minsann showa så taket lyfter.