Kolonigatans vårdboende i Skänninge

Vårdboendet ligger centralt men ändå lugnt, det är enkelt att ta sig ut på stan eller till vårdcentralen. På denna enhet finns en avdelning för personer med demenssjukdom.

Kolonigatan äldreboende

Dagverksamhet

Dagverksamheten är öppen varje förmiddag klockan 10-11.30. Alla är välkomna. Om man inte vill delta i någon aktivitet går det bra att bara titta in och prata en stund. Ofta ordnas olika tillställningar, som till exempel musikcaféer, midsommarfirande, jordgubbsfest, med mera.

Kontaktmannaskap och brukarinflytande

Vi arbetar med kontaktmannaskap. Det innebär att du tillsammans med din kontaktman planerar och följer upp de insatser som du är beviljad och planerar för dina och närståendes önskemål.

Det är viktigt att du är delaktig och kan påverka i din vardag. Några gånger om året har vi förtroenderåd med politiska representanter från omsorgs- och socialnämnden där vi diskuterar gemensamma frågor.

Synpunkts- och Klagomålshantering

Vi tar gärna emot synpunkter, förslag och klagomål för att utveckla  verksamheten. Du kan lämna in dessa skriftligen, muntligen till oss, eller lämna in synpunkterna hos Medborgarservice i stadshuset i Mjölby.        

Måltider

Lunch och middag som serveras på Kolonigatan tillagas av kommunens Måltidsservice i köket på Änggårdens vårdboende i Skänninge.

Matsedel för Kolonigatans vårdboende.länk till annan webbplats, öppnas i nytt fönster

Bilder från Kolonigatan

Är du nyfiken på hur det ser ut på Kolonigatan kan du titta in i vårt fotoalbum, där har vi bilder så du kan se Kolonigatan i 360-grader.
Välkommen till vårt album i GooglePhotos.länk till annan webbplats, öppnas i nytt fönster

Har du frågor eller idéer är du välkommen att kontakta oss!

Kontakt

Kolonigatans vårdboende

Post- och besöksadress: Kolonigatan 5-7, 596 33 Skänninge
Telefon: 0142-858 15

Receptionen finns på Änggården i Skänninge.
Öppet vardagar klockan 10-15.
Telefon: 0142-858 00

Enhetschefer

Annelie Fröjd
Telefon: 0142-858 04

anneli.frojd@mjolby.se


Christian Wallin Andersson
Telefon: 0142-858 01

christian.wallin-andersson@mjolby.se

Ansvarig sjuksköterska

Telefon: 0142-858 03