Mjölby kommun
Logotyp Mjölby kommuns show och teatergrupp Kan De Kan Vi

Onsdag 22 maj -Solsken, skrik, klädsim och succé.

 

Med de orden skulle man kunna sammanfatta dagens föreställning i Gästisparken. Men vi tänker att vi skriver lite mer om vad vi har gjort i dag och hur det kändes och vad vi tyckte om dagen.

Solsken - det tackar vi för!

Skrik- ja fler än hundra ungar som skriker och sjunger med. Det var mäktigt!

Klädsim- ja tänk Philip en av BF eleverna han som spelade Farbror Melker- han druttade i ån på riktigt till publikens stora jublel.

Uno-X som spelade Båtsman han skötte sig han också- fast köttbullarna tog slut.

Vi sjöng så där bra som bara vi kan. De som hade roller gjorde dem utomordentligt bra!

Succé - ja det blev verkligen succé och så bra som vi hade hoppats att det skulle bli!

Det var fullt fokus på oss deltagare på scenen och publiken var på hugget och sjöng med och ylade som vargar och var en fantastiskt härlig publik.

Morgan var med och skötte ljudet och allt funkade fint. Vi är vana nu med att byta mikar och sjunga solon och allt sånt där. Det är alltid lite pirrigt men det hör liksom till. Handledar-Ingela brukar säga att det händer nått med oss när publiken kommer det är som att vi blir ännu lite bättre. På repen kan det vara lite si och så med texter och var men ska gå och stå och sådär men så huxflux så kommer publiken och då taggar vi till och bara gört tillsammans en "görsabra"föreställning ja - en riktigt succé.

Nu ska vi njuta av att vi har gjort en toppen-föreställning i dag och så ses vi nästa vecka igen. Då har eleverna hittat på någon överraskning till oss! Det ser vi fram emot!

På bilden ser ni Sofi och hunden Clangulas Uno-X som spelade Båtsman i föreställningen