Mjölby kommun
Logotyp Mjölby kommuns show och teatergrupp Kan De Kan Vi

Onsdag 24 april - Hujedamej nu händer det grejer!

Förra veckan var det påskolv på skolan och vi var därför lediga! Därför var det extra roligt att träffas igen idag. Fulla av energi och påskgodis kastade vi oss rakt in repetitionerna av vår kommande föreställning som vi ska göra tillsammans med barn och fritidseleverna på Kunghögaskolan.

I dag var manuset färdigt, eller färdigt och färdigt. Det var mer färdigt än innan men helt färdigt, nej, det blir det nog aldrig.

Vi läste igenom manuset och så övade vi lite repliker och lite gå och stå.

Under tiden vi gjorde detta repade Robin med bandet i Svängrummet på övervåningen och vi gick upp dit och sjöng igenom alla låtar utom två - för de kan vi redan- tror vi!

Inte mindre än 4 födelsedagsbarn hade vi i dag som vi skulle sjunga för. Det blev alltså totalt 8 verser och 16 hurran som skulle delas ut till Christian, Peder, Mattias och Penny som allt fick ta emot gratulationer, sång och hurra-rop!

Undra om det är någon som fyller år innan vi ses nästa gång? I så fall sjunger vi för dem den 8 maj när vi ses igen för nästa vecka då är det 1 maj och då är det röd dag i kalendern och då är vi lediga- IGEN!

Tills dess: Ställ dig i vårsolen och dug bara just så där som precis du kan- just bara för att du är den du är och för att du duger!