Mjölby kommun
Logotyp Mjölby kommuns show och teatergrupp Kan De Kan Vi

Onsdag 13 februari- KÄRLEK

Idag träffades vi allihop, både förmiddagsgrupp och eftermiddagsgrupp på eftermiddagstid. Hela stora KanDeKanVi-högen. Ja, nästan alla i alla fall, några var sjuka och någon på utbildning.

 

Arbetet med den nya låten med många tecken repades, Aldrig ska jag sluta älska dig. Fin låt, men svår. Det kommer ta lite tid att lära sig men det är inget som stoppar oss.

 

Upplägget idag var ungefär som vanligt, med uppvärmning bloggläseri och facebooktittande. Den vanliga kaffe/te/festis-pausen mitt i hade vi också förstås. Vi sjöng Ja må du leva för Maria H som fyller år i helgen och spelade in en Ja må du leva till HandledarIngela som var på utbildning. Just det, filmen spelades in av Robin vilket betydde att vi behövde en gitarrist. Penny ställde upp och gick en snabbkurs i gitarrspel. 2 ackord på 2-3 minuter lärde hon sig. Bra jobbat.

 

Dessutom har alla våra kärleksord som vi skrev ner när vi fotades av Malin Wahlin förvandlats till en kärlekstavla. KanDeKanVi-Tessan, som jobbar på Navet-Datagruppen har designat en tavla av alla våra kärleksord. Idag fick alla med sig varsin hem, det passade ju så bra så här dan före "Alla hjärtans dag"

 

Kärlek och omtänksamhet visade sig i sin finaste form idag. Gruppen kramade och visade sin omtänksamhet när en KanDeKanViare berättade om något ledsamt, det var rörande att se och vara med om.

 

Nästa vecka är det sportlov och då är vi KanDeKanVi-lediga. Så vi ses veckan efter det igen.

 

Som avslutning av detta blogginlägg

 

Nasse säger till Nalle Puh:

- Hur stavar man till KÄRLEK?

Nalle Puh svarar:

- Det stavar man inte, det känner man.