Personligare sommarjobb

Nu söker omsorgs- och socialförvaltningen lyhörda och ansvarstagande sommarvikarier, med social förmåga och intresse för andra människor. Hos oss möter du många olika individer, alla med sina egna behov och personligheter.

Man med glasögon

Omsorgs- och socialförvaltningen har ett tydligt uppdrag - vi finns till för människor. Utveckling och trygghet i vardagen är vår drivkraft. Vår gemensamma målbild är att skapa bra välfärdstjänster för alla. Det förutsätter ett stort och kunnigt engagemang. Likaså modiga insatser på innovativ teknik i framkant.

Arbetsuppgifter

Under sommaren har vi två semesterperioder och nu söker vi dig som kan jobba första perioden vecka 26-29 eller andra perioden vecka 30-33. Eller kanske vill du  jobba båda perioderna?

Vad vill du jobba med och var vill du jobba?
Vi har flera verksamhetsområden som du kan välja på!

  • Hemtjänst 
  • Socialpsykiatrin 
  • Korttidsboende/rehabilitering 
  • Gruppboende och korttidsboende LSS 
  • Vårdboende äldreomsorg 
Glad flicka

Välkommen med din ansökan!

Omsorgsarbetet är ett omväxlande, roligt och spännande jobb. Där du ger stöd och hjälp till människor i sin vardag.

Din arbetsdag är fylld med arbetsuppgifter där du hjälper till med personlig hygien, att klä sig, medicinhantering, matlagning, städ, tvätt, rehabiliteringsträning och kontakt med anhöriga. Det innebär även att skapa livsglädje, motivation och inspiration för våra kunder genom till exempel promenader, social tid och andra aktiviteter.

Arbetet genomförs ibland tillsammans med dina kollegor och ibland ensam. Du kommer att jobba enligt ett schema med dag, kväll, och helgarbete eller natt och helgarbete.

Vi samarbetar med Offentliga Jobb, du söker enkelt härlänk till annan webbplats, öppnas i nytt fönster

Du kan välja om du vill skapa ett konto hos Offentliga Jobb, då kan du sen logga in och uppdatera uppgifterna i CV och personligt brev. Alternativet är att söka utan konto och då måste du bifoga CV och personligt brev i din ansökan men det går inte att gå in och ändra i det du bifogat. Du som söker måste ha fyllt 18 år.

Fler lediga tjänster

Vi söker löpande timvikarier för tjänster så som undersköterskor, vårdbiträden, kockar, lokalvårdare, måltidsbiträden, barnskötare, förskollärare, fritidspedagoger och lärare.

Kolla in våra lediga tjänster här.