Mjölby kommun
Logotyp Mjölby kommuns show och teatergrupp Kan De Kan Vi

ONSDAG 23 JANUARI - KÄRLEK, STORM & LJUG

Kandekanvi, onsdag, veckans bästa dag. Det finns andra dagar i veckan som också är bra, onsdagar är lite annorlunda. Ingen av oss arbetar på detta sätt de andra dagarna, det är nog därför de blir så speciella.

Idag har vi lyssnat på några av de låtar som vi önskade förra veckan. Låtarna vi önskade skulle handla om kärlek. Det blev en hel uppsjö av låtar så vi hann inte lyssna på alla. Det finns en del bra att välja på.

En av oss har fyllt år, så vi har sjungit Ja må du leva och hurrat fyrfaldigt.

Samtyckesblanketter och adresslistor har blivit uppdaterade idag. Nån har flyttat hemifrån, nån har bytt lägenhet och nån har bytt telefonnummer sedan sist vi skrev dessa listor, så nu är det gjort. Ja nästan i alla fall, några var lediga eller sjuka men de flesta har uppdaterat sina listor. Ingen hade gift sig eller bytt föräldrar, sånt kan vara bra att veta. De som är sjuka önskar vi att krya på sig, så att vi ses snart igen.

Det blev storm också, såsom ”hela havet stormar”. Somliga tar detta på ett stort allvar medan några njuter av musiken. De som idag blev utan stol fick bilda kör, och då blev det nästan en belöning att åka ut. En bra lösning för den som inte gillar att förlora. Sjunga och dansa gillar vi ju allihop.

Vi ljuger så bra. Det är ju inte bra att ljuga men när vi kör en ljugring så är det bra. Det är ju det som det går ut på liksom. T.ex. Hej jag heter Sune och tog bilen hit idag, eller Hej jag heter Sven-Bertil och jobbar som sångare.

Nästa vecka ska vi till fotografen, Malin Wahlin, det ska bli spännande. Vi ses där!

Hej höpp grantöpp