Mjölby kommun
Logotyp Mjölby kommuns show och teatergrupp Kan De Kan Vi

Onsdag 16 januari - UPPSTART!

Nu är vi tillbaka efter några veckors ledighet. Det är alltid lika gött att få köra i gång igen när vi har varit lediga. I dag hade vi dubbelgrupp på eftermiddagen. Alla på en gång - lika bra att börja med en rivstart! Trångt men trevligt. Några var sjuka och några var lediga men vi andra var där. Pigga och glada lite blöta i håret av snön som fallit men nöjda med att veckans bästa dag - onsdagen återigen innebär KanDeKanVi för oss alla.

Vi läste blogg och kollade bilder från Julshowskonserten och från Norrgårdens julmarknad. Tänk att det bara är en månad sedan men känns som en hel evighet sedan.

I dag har vi fått reda på att vi kommer använda en del av Rotary pengarna till fikat på onsdagar, på så sätt får alla en liten del av den slanten på 5000kr som vi fick i stipendium. De andra pengarna har vi redan ätit upp. Ja alltså inte de riktiga pengarna men maten vi käkade när vi hade julshowskonserten den betalade vi också med de här pengarna.

Stina hade fyllt år och ville ha sin "Ja må du leva" fint och snabbt och det fick hon såklart och några "hurran" på det!

I dag har vi pratat mycket om hur hösten var, vad vi tyckte var bra och vad vi tycker kan göras bättre eller på andra sätt nu under våren. Utvärdering kallar vi det. Vi delade in oss i grupper och så svarade vi på frågor och de av oss som är bra på att läsa och skriva skrev ner det vi pratade om. Det var som vanligt många bra saker som vi skrev ner. Detta ska nu handledarna läsa igenom och utifrån det och de önskemål vi också lämnade in på låtar sätta i hopå en grund för vad vi ska jobba med i januari och februari. Sedan ska vi fortsätta önska vad vi vill jobba med.

Vi tror att det här (också) blir en bra termin så nu säger vi ...

2019 nu kööööööööör vi!