Mjölby kommuns vapensköld som även länkar till startsidan för Mjölby kommun
Logotyp Mjölby kommuns show och teatergrupp Kan De Kan Vi

19 DECEMBER- JUL, SHOW & KONSERT

Nu är den gjord, 2018-års julshowskonsert! Det var en fantastisk kväll, alla var där. Alla KanDeKanViare var där, även de som är sjukskrivna. Värsta Bästa Bandet var där, allihop. Morgan var där och såg till att vi syntes och hördes. Gästartisterna var där, Framförallt, publiken var där, den fantastiska publiken fyllde varenda stol i hela aulan. Pippo var också där.

Vi träffades kl 13 för att vi skulle ha genrep med Värsta Bästa Bandet. Vi har ju övat på vårt håll och bandet på sitt håll, så vid 13 var det dags att se om vi kunde sätta ihop allt vi övat på varsitt håll. Såklart så gick det bra efter alla shower vi gjort tillsammans, har bandet lärt sig hur det går till. De är superproffsiga. Det fanns endel saker som vi behövde skärpa till oss i. Avor och påor, micar som behövde flyttas, kläder som skulle på snabbare. MEN allt det blev fantastiskt till kvällen. Inget gick fel, allt gick rätt. Vilket proffsigt gäng vi är, tillsammans är oslagbara. Så känns det i allafall.

VI ÄR STJÄRNOR, det har vi övat på och just ikväll glittrade vi som stjärnor.

Vi är också mycket glada och tacksamma för all publik som kom. Några hade kommit enda från Halmstad det är ju rätt fränt. Utan publik blir det inte alls så kul att stå på scenen och showa. Så TUSEN TACK publiken.

På vår facebooksida finns massor med bilder fårn dagen välkomna in att se och gilla.

God Jul & Gott Nytt År önskar vi er alla.