Mjölby kommuns vapensköld som även länkar till startsidan för Mjölby kommun
Logotyp Mjölby kommuns show och teatergrupp Kan De Kan Vi

Onsdag 12 december - Kära återseenden!

Sista onsdagen innan "Julshowskonserten". Tänk att det äntligen är dax nästa vecka. Som vi har längtaat och väntat och repat och repat lite till. Det har vi gjort i dag också. Dubbelgrupp heldag. Hela härliga gänget vi körde igenom föreställningen. Några herrar testade lite scenkläder och scensmink. Japp ni läste rätt herrar. Ja herrar! Har du biljett så kommer du fatta den 19 december. Har du inte fått tag i nån biljett så kanske vi berättar efter den 19 december. Ett kärt återseende var det i alla fall att ta fram och damma av de gamla "paljett-blåsorna".

På eftermiddagen åkte Sara och Lotta i väg och lämnade julgodis till de som har hjälpt oss med biljettförsäljning och trycksaker. Det var också kära återseenden. De önskade God Jul och tackade Cafe´å Läs, Butiken Navet och Anderssons Elektriska men också Datagruppen på Navet som har fixat med affisch och biljetter.

Ett annat kärt återseende var det också att Jonathan kom och hälsade på oss på eftermiddagen.

Han fick vara publik så vi sjöng igenom några låtar för honom och så fick han säga om han tyckte det var bra eller inte. Han sa att det var bra, han sa faktiskt tillochmed att det var "in i helvete bra". Fast man inte får svära. Men vi sa att vi inte skulle berätta det för nån.

På vår facebooksida kan ni se bilder som vi har tagit i dag.

Nu ska vi fortsätta gnola julvisor ända fram till onsdag nästa vecka.

JUST DET JA... höll på att glömma!

Lite smygreklam måste vi ha med förståss. På söndag ska vi göra en liten minishow i Norrgården på Rotarys julmarknad. Klockan 15.00 ska vi stå på scenen där och sjunga det blir kanske nått från showen och så en å annan julvisa.

 

Ajöken!