Mjölby kommuns vapensköld som även länkar till startsidan för Mjölby kommun
Logotyp Mjölby kommuns show och teatergrupp Kan De Kan Vi

ONSDAG 5 DECEMBER 2018 – SÅNG, BUS & TYSTNAD

Idag har vi repat hela showen med fokus på rekvisita, av- och på-gångar och vad vi bör tänka när. Malin och Penny har skrivit ner sånt som personalen ska göra och när. Alltså t.ex. vem som ser till att mössor kommer på och vem som ser till att de kommer av vid rätt tillfälle. Eller vem som ska ta på vilken strumpa och till vilken låt strumpan ska på. Det är mycket att tänka på men det känns som om vi hittade många lösningar under dagens rep.

HandledarIngela var sjuk idag, Robin och Annelie turades om att fixa hennes uppgifter, även Penny fick hjälpa till med det jobbet. Vilket gäng vi är som även fixade det. Jessica E, Eva W och Chris var inte heller med idag, så vi hoppas att alla är pigga, friska och krya nästa vecka. Nästa vecka är nämligen sista repet innan genrep och julshowskonserten. Tiden riktigt springer iväg.

 På eftermiddagen hade vi intro-tävling, 15 låtar som vi har haft med i shower genom alla år. Sedan tränade vi på tecken  till en av våra låtar och så tränade vi på att vara tysta i en låt. Julvärdarna fick läsa sina repliker en gång till, de har mycket att säga. Det känns verkligen som det sitter ihop, så skönt.

Nästa vecka ses vi igen, tills dess var snäll och ha kul!