Mjölby kommuns vapensköld som även länkar till startsidan för Mjölby kommun
Logotyp Mjölby kommuns show och teatergrupp Kan De Kan Vi

ONSDAG 28 NOVEMBER - Rep, rotmos och show

Hela KanDeKanVi har idag spenderat hela dagen tillsammans. Vi startade dagen med kaffe och smörgås i cafeterian. Det är en mycket bra start på en heldag. Då hinner vi liksom prata av oss lite innan det blir dags att dra igång på riktigt.

Denna onsdag fortsatte sedan ungefär som vanligt. Vi värmde upp kroppen med olika rörelser, alla deltagare hittar på och vi andra gör likadant. Idag blev det en ny rörelse som vi inte testat förut. Ännu en ny praktikant som hälsade på hos oss och lärde oss en ny rörelse. Vi har träffat många mycket trevliga prakrikanter under några veckor nu, några har vi träffat flera gånger. Jättekul!

Vi har alltså repat inför julshowskonserten idag. Från början och nästan ända till slutet. De som ska vara julvärdar har fått sina manus idag och provat dem, efter några justeringar så tror vi kanske att det faktiskt är klart. Men bara kanske...

Eftersom vi skulle till Boken på eftermiddagen för att showa så sjöng vi också de låtarna. Lunchen åt vi på Kungshögaskolans restaurang. Rotmos och fläskbog, mat på riktigt liksom. O gillade man inte det fanns sallader, grönsaker, eller soppa bl.a. att välja på. Sen var det bara att klä på sig och gå mot Boken och förbereda oss på show. Några av oss cyklade, många gick och några åkte färdtjänst. HandledarIngela och Eva W var kvar längst och de har tydligen hittat på nåt bus inför nästa vecka... Hmmmm, va spännande undrar vad de kan ha hittat på?

I alla fall, tillbaka till eftermiddagsshowandet. Vi började som vi repat på förmiddagen men det gick nog bara fyra låtar tills det var dags att tänka BARA GÖRT, så då körde vi lite andra låtar. Det var så himla kul att få träffa publik igen man blir så glad och showig. Efter applåder och extranummer fick vi fika och sedan var arbetsdagen slut. Slut, precis som biljetterna till Julshowskonserten.

Nästa vecka fortsätter vi att repa till den 19/12 då kör vi med rekvisita och av- å pågångar.

 

Ha de gott och var rädda om varandra.