Mjölby kommuns vapensköld som även länkar till startsidan för Mjölby kommun
Logotyp Mjölby kommuns show och teatergrupp Kan De Kan Vi

ONSDAG 21 NOVEMBER - TVÅ VECKANS BÄSTA DAGAR...

Ja det har några av oss haft. De flesta hade vanlig KanDeKanVi onsdag i går men i går var det några i gänget som hade onsdag på en tisdag. De var nämligen i Kisa och föreläste för vuxenutbilningen om KanDeKanVi, vilka vi är hur vi jobbar och varför vi tänker att det är viktigt att få känna att man duger och att man vågar tänka "bara gört". Linus, Monica, Anders och Tessan, Ingela, Annelie och Chefs-Alex som var med var nöjda med dagen och det tror vi minsann att de som lyssnade på oss var också.

I dag har vi repat, repat och repat och sedan blev det lite tid över och då fick grupperna välja vad man ville göra. Förmiddagsgruppen ville dansa. Så dans fick det bli. Det är viktigt att få vara delaktig i det som händer både på och bakom scenen så förutom att dansa vals, hambo, bugg och fågeldansen. Förmiddagsgruppen hann också önska vad man ville hjälpa till med utöver det som händre på scenen den 19 december på Kulturscenen. Det får eftermiddagsgruppen göra nästa gång.

Eftermiddagsgruppen improviserade lite. Tänk vad bra vi är på det och så tokigt och roligt det kan bli.

Det var en hel del skratt på eftermiddagen. Det där med att sjunga på engelska är inte helt enkelt i balnd undrar man liksom vad man sjunger är det så att man står och ropar på hunden FIDO...???

Så kom vi på att det var nog Feed the world som vi sjöng. Men det låter onekligen som FIIIIDOOOOOO.

Några killar i gänget frågade om vi inte kunde ha med ballongdansen i nästa show. Ingela och Annelie var lite tveksamma. Vad hände med "bara gört" tänkte de då?

Det är lite så vi jobbar i det här gänget. Man önskar vad man vill ska vara med i showerna och så provar vi om det funkar. Förra veckan berättade tex Christian en historia för Ingela, men den fick inte vara med sa hon för den var för snuskig. Som sagt vad hände med "bara gört".

Det känns i alla fall gött att Julshowskonserten börjar ta form och ännu göddigare känns det att NU är BILJETTERNA TOKSLUT- FINITO- SCHLUTT...FINNS INGA MER NÅNSTANS!

Shit pommes frites va fräsigt!!!

I dag kom annonsen i Östgötatidningen men den hade vi egentligen inte behövt för i morse fanns det mindre än 15 biljetter kvar totalt. Men det är kul att se sig själv i tidningen!