Mjölby kommuns vapensköld som även länkar till startsidan för Mjölby kommun
Logotyp Mjölby kommuns show och teatergrupp Kan De Kan Vi

ONSDAG 14 NOVEMBER – Sång, tecken och drama.

 


Äntligen onsdag, veckans bästa dag. Idag har vi hunnit med lite av varje faktiskt och tiden har gått fort, mycket fort. Det sägs ju att tiden går fort när man har roligt och det har vi haft.


Vi har repat våra julshowskonsertslåtar och tillhörande tecken. Vi kan nästan allt! Ja faktiskt men lite finputs här och där behöver vi förstås. Det finns alltid något att förbättra såklart.


På förmiddagen hade vi inte mindre än fyra praktikanter och en ”nygammal” på besök. Vilka härliga människor, de satte sig i ringen och hängde med på allt vi gjorde. De var med på uppvärmning, de ljög och de berättade att de var stjärnor precis som om de aldrig gjort nåt annat. Så fränt och modigt. Två av praktikanterna var även med på eftermiddagen. Då fick de träffa expertpanelen som berättade varför älgar springer på E4.an, varför himlen är blå och varför vi heter KanDeKanVi. De var också med när vi pratade om känslor. T.ex hur det känns när man är arg eller hur det känns om nån annan är arg. Någon beskrev att det är svårt att veta vart man ska ta vägen när man är arg. Andra beskrev att om nån annan är arg så känner man sig orolig eller, att det känns obehagligt. Vi pratade om att man lätt blir arg av tjat och småsyskon.


Nästa vecka är det KanDeKanVi två dagar för några av oss. På tisdagen är vi nerbjudna till Kisa för att föreläsa om KanDeKanVi. Anders, Tessan, Linus, Monica, Ingela, Annelie och ChefsAlex åker dit. För Monica och ChefsAlex blir det premiär. På onsdag är det som vanligt två grupper en på fm och en på em.


Just det, har du köpt biljett till Julshowskonserten? Det är hög tid det finns nämligen inte så många kvar. Skynda skynda.


I väntan på God Jul ska vi se till att ha kul. Ses och hörs nästa vecka.