Mjölby kommun
Logotyp Mjölby kommuns show och teatergrupp Kan De Kan Vi

ONSDAG 24 OKTOBER - DET TAR SIG...

I dag har vi haft dubbelgrupp heldagsrep med allt vad det innebär. Det blir liksom dubbelt så ärligt, härligt, rörigt, störigt, fantastiskt, mysigt, kul, intensivt, och skoj som när vi jobbar i smågrupper. I dag har vi tränat sololåtar, några prator, vi har delat ut lite andra roller till julshowen. Vi har gjort dramaövningar där vi tränat på både tålamod, respekt och fantasi i samma övning. Fränt tänk att en liten övning kan ge så mycket och vara bra för så många olika delar av oss, både kroppen och knoppen. Vi har fått se affsichen och fått veta att det ska va med en gäst...nä vi menar en hästartist också i julshowen. En riktig kändishäst. Alltså inte den där hästen "Brunste" som vi har haft med tidigare utan det här är en riktig liten häst som ska va med på ett hörn. Vi har käkat i Kungshögaskolans fina restaurang också. Riktigt god gryta med chorizo och grejer i. Mums! Fikat på förmiddagen med macka och grejer fixade Bettan till oss det tackar vi för och på eftermiddagen fick vi frukt. Det smakade mycket bra med apelsin en riktigt vitaminkick och det behövdes efter att ha jobbat hårt.

En kille som jobbade extra hårt i dag det är Simon som är vår gästbloggare.

Så vi lämnar helt enkelt över till honom och påminner om att det nästa vecka är höstlov i skolan så då är vi lediga. Mer bilder hittar ni på facebook och instagram.

Nu lämnar vi över ordet till Simon - varsegod:

Jag heter Simon Pettersson och jag bor på Skogsvägen i Mjölby.

På min fritid spelar jag innebandy och är målvakt i innebandylaget. Jag tycker om att vara med familjen och Mormor.

Jag har varit med i KanDeKanVi i 8 år.

Det är jätteroligt att vara med i KanDeKanVi, men det roligaste är att sjunga solo eller duett.

Det svåraste är att lära sig texterna.

När jag började i KanDeKanVi så tyckte jag att det var pirrigt att stå på scenen och uppträda framför publiken, men genom åren så har jag lärt mig att inte vara pirrig att uppträdda.

Årets julshow kommer att bli den bästa också att det är kul att äntligen göra julshow på Hemmaplan.

Några kändisar som jag vill träffa är medlemmarna i Sarek för att dom är så snygga och det är tjejerna som jag menar.

Man vet att man duger som man är för att alla är olika, men alla är lika och är värda att leva.

Tack och hej mina glada KanDeKanVi kompisar och alla läsare och vi ses på julshowen då blir det ös och världens snabbaste julshow.