Mjölby kommun
Logotyp Mjölby kommuns show och teatergrupp Kan De Kan Vi

ONSDAG 17 OKTOBER - JULSHOWSKONSERT i MJÖLBY

Det är vad vi har att jobba med fram till den 19 december. Full fart framåt alltså. På vägen kommer vi även att föreläsa och göra några andra shower.

Idag har handledarIngela och Kerstins pöjk, Robin satt ihop en setlist så att vi vet vad vi har att jobba med. Det blir lite gammalt, lite görgammalt och lite nytt. En härlig blandning helt enkelt.

Önskningar om solon, dikt eller textläsning, konferensieruppdrag o lite annat har vi pratat om också. Texter repas in. Nya tecken har vi lärt oss också. Det här med att lära sig ett nytt språk tar ganska mycket tid. Det vi märkte idag var, att vi faktiskt redan kan många tecken som är i den nyaste låten. Fantastikt skönt, det betyder att just den låten tar lite mindre tid än vad vi först hade tänkt. Gamla låtar kände vi på idag en, del sitter fortfarande kvar men behöver dammas av och fräschat till. För somliga deltagare är ju dessa gamla shownummer helt nya, då måste vi ge dem tid att lära sig det som är nytt för dem.

Ljugarringen använde vi oss av idag, fortfarande kan det vara svårt att ljuga även fast det är det vi ska göra och att alla vet om det. T. ex att säga att man ääälskar nåt som faktiskt inte alls tycker om. "Jag heter Johan och äääälskar härsken och möglig micromat" Det kan vara svårt att säga det så att andra tror på det, det lyckades dock Anders riktigt bra med idag. 

Nästa vecka ses vi heldag allihop. Då fikar och äter vi mat tillsammans och jobbar stenhårt med att få ihop en hejdundrande show, var så säkra.

God jul och gott nytt år,                                                                                                                          ja ska man göra en julshowskonsert måste man komma i julstämning tidigt.

Hipp hopp hej, ses en annan dey.

På vår facebooksida kommer all reklam och information om hur och när biljetter kan köpas.

 

.