Mjölby kommuns vapensköld som även länkar till startsidan för Mjölby kommun
Logotyp Mjölby kommuns show och teatergrupp Kan De Kan Vi

FREDAG 21 SEPTEMBER - HÖSTPREMIÄR OCH GREJER...

I dag var det äntligen dax att få dra i väg på turné igen! Som vi har längtat. Årets turné premiär gick till Boxholm och till en rekordstor publik bestående av en väldigt massa människor som duger precis som de är! Vi var i samlingssalen på Bjursdalen och vi fick ett otroligt fint mottagande, kaffe kaka och bulle och varsinn fin ros som TACK och så lite tårar och mycket skratt. En helt enketl kanon-show, igen!

I dag gjorde Chris premiär på turné - han gjorde en strålande insats som skylthållare i alldeles lagom. Vi tänker att han har varit med alldeles lagom länge i KanDeKanVi så nu är han alldeles lagom varm i kläderna så nu var det dax för en soloroll. En viktig roll. Skylten ska upp precis rätt så publiken kan sjunga med och han skötte det alldels lagom... nä han skötte det alldeles förträffligt bra på alla sätt och vis.

När vi stod och väntade på bussen så pratade vi lite om hur det känns i kroppen och knoppen så här när man står och väntar på bussen och ska i väg och showa.

Nån tyckte det kändes pirrigt, en annan bra, en tredje tyckte det kändes "gött" en fjärde var kissnödig, en femte var lite spänd, en var glad, en annan var lite trött, en annan var lite orolig för om vi kommer få show t-shirtar som det utlovats. Alla de här känslorna är okej inför gig.

De hör liksom till precis som Gessle en gång sjöng:

"Här kommer alla känslorna på en och samma gång" och precis så sa arrangören till dagens gig också.

Att vi berör, man blir glad och lite rörd så det kommer en tår eller två och sedan skrattar man igen och känner sig så glad så glad av att ha fått sett vår show. Det är kul för vi känner oss också så glada så glada när vi har fått beröra människor fått ta emot skratt, applåder men också se när publiken blir berörd då kommer alla känslorna på en och samma gång hos oss också. Vi känner oss glada, lite trötta, ganska svettiga men nöjda och stolta över att vi jobbar med att showa och får på så sätt berätta för andra att även de bara gört - duger som de är!

Nu tar vi helg!

Förresten i dag har vi fått veta en hemlis- men den får vi inte avslöja förrens i decmeber- färsigt va?!

Morsning och goodbajs!

 

På bilden ser Ni Chris som gjorde turnépremiär idag och Sofi som gjorde comeback.

På vår facebooksida finns fler bilder från dagens show!