Mjölby kommuns vapensköld som även länkar till startsidan för Mjölby kommun
Logotyp Mjölby kommuns show och teatergrupp Kan De Kan Vi

ONSDAG 5 SEPTEMBER - GÄSTBLOGGARE OCH ANDRA GREJER...

Ny vecka, ny onsdag med nya möjligheter tillsammans i gänget i KanDeKanVi. De som var nya förra gången kom tillbaka i dag - det är kul - alltså tyckte de att det var roligt och det tycker vi är roligt! I dag har vi börjat jobba med en ny låt som ska teckentolkas. Vi har gjort dramaövningar, sjungit vidare på Mamma Mia och vi gjort massagesaga. I dag har vi också premiär för något alldeles nytt här på vår blogg. Vi ska under hösten ha gästbloggare här på den här sidan. Gästbloggarna är deltagare i KanDeKanVi som har önskat att få göra just det, blogga så nu gör vi det! Först ut är är en tjej som duger precis som hon är. Vi önskar Er en trevlig läsning och lämnar över ordet till:

Hej jag heter Jessica Jonsson och är med i kandekanvi. Jag bor i Boxholm och jag jobbar på gröna projektet, där vi odlar grönsaker och växter.

Kandekanvi är en show och teatergrupp. Vi åker runt och showar och föreläser. Vi tränar tillsammans en gång i veckan ibland är vi halva gruppen och ibland hela gruppen.

Jag tycker att det är jättekul att va med i kandekanvi. Det ger mig bra självförtroende och jag har fått så många fina vänner.

Eftersom jag bor i en annan kommun så köper Boxholms kommun plats åt mig i kandekanvi jag tycker att det är bra.

Jag har fått vara med om så mycket roligt. Förra året var vi på Öland vi showade i slottsruinen. Vi bodde på hotell det var mycket mysigt, det kan jag tänka mig att göra igen.

Jag har en dröm och det är att vi i kandekanvi ska showa i Ullared och få en gratis shoppingtur efter showen det skulle va så jäkla gött är man stjärna så är man.

Hej hopp lingontopp vi ses Jessica