Mjölby kommun
Logotyp Mjölby kommuns show och teatergrupp Kan De Kan Vi

Onsdag 13 juni - terminsavslutning

I dag är det sista KanDeKanVi dagen för den här terminen.

Det känns skönt eftersom vi är nöjda med vårt arbete den här terminen. I dag har vi utvärderat tillsammans och det är fantastiskt att bli påmind om hur mycket vi har hunnit med även den här terminen. Självklart har det varit mycket fokus på Alla sjunger allsång som vi såklart är otroligt stolta och glada över att ha genomför en tredje gång. Det är fint när människor kommer fram på stan efteråt och berömmer. En tant höll om handledar-Ingela på ICA då höll hon på att börja gråta, ja inte tanten utan Ingela- fast hon är också nästan en tant-

Vi har den här terminen haft ett fint samarbete med eleverna på Kungshöga. Jätteroligt och otroligt utvecklande för alla parter. Vi har medverkat vid en modevisning och så har vi gjort föreläsningar. Vi har varit på lite turnerande med vår show och vi har träffats på onsdagarna utmanat oss själva och varandra i olika övningar.

Terminen har gått fort - så det stämmer som man brukar säga att tiden går fort när man har roligt.

Nu ska vi ha ett långt skönt sommarlov eller en lång skön semester beroende på om man jobbar eller pluggar. Till hösten ses vi igen och i utvärderingen så kröp det fram att man tyckte att det var lite onödigt att vi skulle vara lediga. Det känns som en bra förutsättning för att även hösten kommer att bli bra!

Vi kommer inte vara riktigt lika aktiva på facebook under sommaren men vi tittar in då och då och skriver kanske nått om vi orkar släpa oss upp ur solstolarna.

Du som läser det här du ska varje dag påminna dej själv om att du duger precis som den du är.

Åsså bara gört- gör dej själv en fin sommar!

 

Morsning korsning karevarevorsning karevare karevare vinkenstorsten!