Mjölby kommun
Logotyp Mjölby kommuns show och teatergrupp Kan De Kan Vi

Onsdag 23 maj - Kostymrep, solskenspromenad och intervjuer

Nu är det bara en vecka kvar till ALLA SJUNGER ALLSÅNG #3. Tänk vad fort den här våren har gått.

Idag har vi gjort intervjuer i två olika tidningar. Några kdkv:are och några elever blev intervjuade. De som ville fick sedan vara med på bild när reportrarna fotade oss när vi repade. Vi andra som inte blev intervjuade vi repade på som vanligt. Vi har haft dubbelgrupp heldag. Eleverna från ena klassen var med på eftermiddagen. De andra eleverna gjorde annat- de har lite att pyssla med så här inför skolavslutningen det är mycket som ska fixas och grejas och hinnas med.

Restaurangen serverade både fiskgratäng, tacosoppa och spagetthi och köttfärsås som vanligt fanns det en mycket god salladsbuffé. Innan maten gick vi på en liten solskenspromenad. Alla utom Peder för han gick en längre sväng.

Ett litet musikquiz fick avsluta dagen. Vi tävlade i grupper några kdkvare och några elever. Ingela & Robin spelade och sjöng. Det var skoj för det är en sån där sak som vi har önskat att vi ska få göra den här terminen. Quiz - så i dag gjorde vi det. En annan sak vi har önskat är att göra en show och det är så där overkligt verkligt på nått mystiskt sätt att det nu bara är lite drygt en vecka kvar tills det är dax att gå upp på scenen i hembygdsgården. SMHI säger att det ska bli 23 grader varmt och solsken- ett allsångsväder som duger helt enkelt.

Nu hoppas vi att det kommer mycket publik också! Ett rep kvar sen jädrar i min lilla allsångslåda då är det dax! Det kommer bli hur kul och bra som helst! Vi vet det för vi har gjort allsången två gånger förut!

Morsning och godmajs - vi tänkte skriva goodbajs men så kom vi på att vi inte vet om man får skriva bajs äsch vi bara gört skrivert´ morsning och goodbajs!