Mjölby kommun
Logotyp Mjölby kommuns show och teatergrupp Kan De Kan Vi

Onsdag 3 maj- första dubbelgruppsrepet!

Nu känns det att det börjar närma sig premiären av Alla sjunger allsång #3.

I dag hade vi manusgenomgång med konferenciererna. De körde igenom sina prator och sedan gick de ut tillsammans med Ingela och ändrade och la till och strök olika saker. Vi andra gjorde lite musiklekar under tiden.

När vi inte gjorde det så fick förmiddagsgänget testa "eldpinnarna" som Isak hade med sig igen. Vi lärde oss en ny låt - till- japp så kan det bli. Det var rätt enkelt . Några "ooo:n" och ett "aaa", ja det var det hela! Den låten bestämde vi att vi inte skulle öva på mer förrens det 1 juni. Bara för att vi kan och för att vi ska se om "bara gört:et" funkar!

En liten dramövning med stödlappar gjorde vi också, där blev det tydligt vilken utveckling vi har gjort tillsammans i "storgrupp", det är verkligen en JÄTTESTOR grupp när alla elever, vi i kdkv och dacke-sär är på plats. Men finns det hjärterum så finns det stjärterum och vi är kanonbra på att hjälpas åt. Nått som blir extra tydligt just i dramaövningarna. Vi hittar varandras styrkor och så hjälps vi åt där det behövs och funderar ut hur en svaghet kan bli en styrka. Det är verkligen jätteintressant att se hur vi har utvecklats tycker både vår handledare Ingela och Marlene, elevernas mentor.

Nästa vecka ska vi i kdkv på turné till Tranås. Så då är det inget vanligt kdkv-rep.

Följ oss gärna på instagram och så finns det lite bilder på vår facebooksida från idag. Inte så många bilder men några stycken. Nu finns det inte tid att fota nu är det fullt fokus på att körschema, setlist, stageplotar, tech.raider och allt annat sånt där ska funka. Vad de där orden betyder- ingen aning- det behvöer vi inte veta- huvudsaken är att de som behöver veta vet det!

Ses och hörs snart! Å du har väl köpt biljett?!