Mjölby kommuns vapensköld som även länkar till startsidan för Mjölby kommun
Logotyp Mjölby kommuns show och teatergrupp Kan De Kan Vi

Onsdag 25 april 2018 SAMARBETE- AFFISCHERING- ELDKONSTER OCH FILMINSPELNING

Allt det som står i rubriken har vi hunnit med idag. Dessutom har vi gjort uppvärmningsövningar, lärt oss en ny låt som vi har koregraferat tillsammans. Förmiddagsgruppen kom med några förslag på rörelser och eftermiddagsgruppen kom på några andra rörelser. Samarbete alltså! Ett gäng drog på förmiddagen i väg och satte upp affsicher runt om i Mjölby kommun, några elever och några kandekanviare- samarbete alltså! På eftermiddagen gjorde ett annat gäng samma sak åkte i väg och satte upp affischer, några elever och några kandekanviare- samarbete alltså!

Vi har spelat in några reklamfilmer som vi kommer lägga upp på facebook och instagram. Några hade repliker, några andra höll lappar Robin filmade och Penny som var med i dag hon var regissör- samarbete alltså!

Som vanligt hade vi kaffe-tanter och kaffe-gubbe som tog upp beställning, gick och hämtade och serverade- samarbete alltså!

Vi pratade om hur beröm och om det är lätt eller svårt att ta emot beröm och hur det kan hänga i hop med självkänslan- vad man tycker och tänker om sig själv. Vi gjorde en liten övning tillsammans- samarbete alltså!

Isak en av eleverna han hade med sig "träningspinnar". Vad för träningspinnar? Jo han är grym på det där med eldkonst- så han visade några tricks och så fick eftermiddagsgruppen prova på. (Det ska förmiddagsgruppen också få prova nån annan gång). Han visade att man kan rulla pinnarna mellan varandra- samarbete alltså!

Så i dag tänker vi att det här samarbetet som vi har tillsammans med eleverna det är verkligen ett bra samarbete där vi verkligen samarbetar på riktigt- faktiskt hela tiden!

Fräsigt! Det bästa är att det bli bra också!

Alltså inte bara bra utan riktigt bra - riktigt riktigt tokbra!

På bilden ser ni några affisher som duger. De är på väg till Västra harg där de ska sättas upp så att folk vet att den 1 juni - då minsann så ska man se till att man har köpt biljett hos någon av våra återförsäljare för då är det dax för årets ärligaste och härligaste allsångskväll!

Fler bilder finns på vår facebook sida!

Vi hörs om en vecka igen- och du bara gört se till att komma i håg att där du står där står du och duger precis som den du är!

Puss och kram Rogerpontareindian :)