Mjölby kommun
Logotyp Mjölby kommuns show och teatergrupp Kan De Kan Vi

Onsdag 7 mars - UPP UPP NER UT å UP UP UP UP...

Tycker ni rubriken ser konstig ut i dag? Då ska vi berätta att det första "UPP UPP NER UT"- det är "dansstegs-kom i håg" och det andra "UP UP UP UP" är också det fast på engelska och till en annan låt som vi dansar i slowmotion i. Fattar ni nu då? Ni kan komma till Hembygdsgården i Mjölby 1 juni för då kommer vi visa vad vi menar. Det kommer bli så fränt. Det är mycket effektfullt när hela gänget dansar i slowmotion lite så där som man själv vill bara det går långsamt. Men det är också fränt att dansa alla samtidigt och göra samma rörelser. För att inte tala om när vi använder tecken som stöd - det är fränt. Eller när vi dansar fuldans, så fult som vi bara kan. I den nya Alla sjunger allsångs showen så behöver vi inte välja vilket vi ska göra för vi kommer göra alltihop- fast inte samtidigt.

I dag har vi satt ett nytt personligt rekord. Vi lärde oss en ny låt med tecken som stöd och det gick så fort, det tog inte ens 20 min. Snacka om att vi har blivit bra på det där med tecken som stöd- också!

Den här nya låten ska vara med i Alla sjunger allsång 3 den och en massa härliga svängiga låtar. Nu börjar låtlistan bli klar. I dag fick eftermiddagsgänget önska om man vill göra nått särskilt i showen, sjunga solo, läsa text, dela ut programblad, sälja fika eller armband, vara gästartistansvarig mm. Vi är många som är bra på olika saker och det ser vi till att använda på bästa sätt.

I dag har vi haft besök också på förmiddagen. Vi har berättat för en reporter som ska skriva om oss om hur vi tänker när vi jobbar, vad som är viktigt för oss- hur det hela började vad vi har för planer de var med och tittade på förmiddagsrepet och så var det en fotograf med som tog bilder. Det ska bli spännande att läsa.

Vi har faktiskt hunnit med att repa till på lördag också då kör vi gamla godingar på låtlistan. Vi ska göra dubbelgig. Ett på förmiddagen och ett på eftermiddagen. Det ska bli fränt- vi har aldrig provat det förut så det blir nytt. Vi har fått pengar också från Rotary och dem tänkte vi äta upp då. Alltså vi ska inte äta upp pengarna utan vi ska betala pizza med de pengarna.

Nu ska vi ladda så vi kan showa som bara tusan på lördag!

Vi ses och hörs!