Mjölby kommun
Logotyp Mjölby kommuns show och teatergrupp Kan De Kan Vi

ONSDAG 14 FEBRUARI - ALLA HJÄRTANS DAG

Alla hjärtans dag och onsdag, det är bra, riktigt bra. Denna dag har innehållit kramar sånger yoga kaffe te gelehjärtan chokladhjärtan dans ljug sanningar musikbingoquiz studiebesök, så ni förstår att vi haft det bra.

 Vi har jobbat med några av våra nya låtar idag. Det betyder både nya texter och danssteg så det finns lite att jobba med, men känslan finns och med känsla så är det lättare att jobba.  Förmiddags gruppen hade studiebesök från Kinda idag, fyra glada tjejer som läser Vård och Omsorg. Även en tjej som gör praktik på Berggården var med idag. Dessa tjejer slängde sig in i KanDeKanVi och bara gjordet, de ljög och de berättade vad de var bra på och att de var stjärnor. Det gillar vi. Dessutom fick vi chokladhjärtan som tack för att de fick komma. Det gillar vi också.

Musikbingoquiz i kärlekens tecken har vi hunnit med. Vi lyssnade på låtar och fick hitta rätt titel på våra bingolappar. Vi quizzade i grupper så att man kunde hjälpas åt med lyssnandet skrivandet och läsandet.

Vi har firat födelsedagsbarn också med hurran och sång, Anne och Ingela, grattis till dem. Dessutom så spelade vi in en födelsedagssång till Kerstins pöjks mamma Kerstin.

På eftermiddagen så sjöng vi för Ingela en gång till. Sen åkte Ingele och Robin iväg för de skulle spela och sjunga på en begravning. Men vi hade kallat in lite extrahjälp från Datagruppen på Navet, så idag gjorde Jenny debut i KanDeKanVi. Hon bara gjordet, sjöng dansade ljög och berättade att även hon var en stjärna.

Vi har idag varit i en annan sal på Kungshöga. Där fanns det yogamattor, tror vi, det var i alla fall madrasser som vi gjorde yoga på och då tänker vi att det är yogamattor. Vi funderade en stund på om det var magiska mattor, men vi fick ingen av dem att flyga så det var det nog inte.

Båda grupperna avslutade med avslappning innan det var dags att säga hej då. Om två veckor ses vi igen, ja för nästa vecka är det sportlov och då är det stängt på skolan.

Ha det nu gott fram till dess

Tjolahopp tjolahej var rädd om dig.