Mjölby kommun
Logotyp Mjölby kommuns show och teatergrupp Kan De Kan Vi

ONSDAG 7 FEBRUARI-GÖTT MED NYA LÅTAR!

Så var det onsdag igen. Förra veckan var handledarna på utflykt till Halmstad och i dag fick vi se bilder på vad de har pysslat med. De har varit på funkiskonferens och funkisfestival. Nä, de har inte bara roat sig de har föreläst och suttit med i en paneldebatt om funkiskultur!

Det finns bilder och mer text om det på vår facebook sida. Kolla där får ni se!

I dag har vi jobbat stenhårt med våra nya låtar som vi ska ha med i Alla sjunger allsång III. Vi har koreograferat och vi har övat text, bestämt att en låt ska teckentolkas och så har vi satt i hop ett medlet, alltså en sån där sång som innehåller flera sånger.

Vi har hälsat en sprillans ny KanDeKanViare välkommen- Henrik! Kul att du vill hänga med oss på onsdagarna. Hoppas Du ska trivas.

Två - nä tre "fyllebarn" hade vi också- de har vi sjungit och hurrat för!

Vi har gjort dramaövningar också, repeterat de nya övningarna som vi gjorde när vi sågs sist och så har vi spontandansat lite, haft insidesmassage, berättat för oss själva och varandra att vi är stjärnor och så har vi berättat vad vi är dåliga på.

Va?

Man ska väl bara prata om vad man är bra på, nä - vi tänker att man kan prata om det man är dålig på också. Vi var dåliga på olika saker, åka skridskor, bädda sängen, dansa balett, sjunga opera, åka skidor, gå upp på morgonen, få pengarna att räcka, komma i håg saker. Alla var dåliga på olika saker - tänk så bra för det som jag inte är så bra på kanske nån annan är bättre på och då kan vi hjälpas åt- fiffigt va? Att veta vad man är dålig på gör det alltså lättare att be om hjälp. Vissa saker kanske man vill träna på tex städa, diska eller komma upp på morgonen så man blir lite bättre på det. Andra saker skiter man i att man är dålig på det spelar liksom ingen roll att jag är dålig på att åka skridskor för jag tycker ändå inte att det är roligt.

Om vi ska summera vad de flesta i gänget både på förmiddagen och eftermiddagen så kan man säga så här: GÖTT MED NYA LÅTAR!