Mjölby kommun
Logotyp Mjölby kommuns show och teatergrupp Kan De Kan Vi

ONSDAG 29 NOVEMBER - NU (snart) tändas tusen juleljus...

Onsdag igen! Gött! Vi har fått mycket gjort i båda grupperna. Vi har övat sånger och tecken och texter och så har vi gjort en hel massa annat också- precis som vanligt alltså.

Vi hade två elever med i dag - kul att Ni kom!

Förmiddagsgruppen fick i dag prova på att göra improvisationsövningar till bakrgrundsbilder. De hamnade på disco, sjukhus, blev jagade av en björn och tro´t eller de hamnade också på en nudiststrand :)

Vi har bra koll på låtar och verser och annat nu återstår bara att "sätta i hop det" och det ska vi göra nu de repetitioner som återstår den här terminen. Vi kommer ha dubbelgrupp heldag två veckor på raken och det är bra för det är svårt att repetera vissa saker när en av de som ska agera går i förmiddagsgruppen och den andre går i eftermiddagsgruppen. Därför är det bra att vi kan ha heldagsrep då och då. Dessutom är det kul att träffas allihopa. Vi gör ju bara det när vi showar annars och det är viktig att få träffa alla i bland.

Fika- jorå 10.00 prick på förmiddagen det ser Peter en av våra nyaste stjärnor till. Att passa tider är viktigt! På eftermiddagen är det liksom lite mer sisådär 5 i eller 5 över...inte så noga liksom!

I år är det 7:e julshowen som vi gör tillsammans i Parkhallen, tänk 7 år sedan vi stod där första gången. Tiden går fort när man har roligt. Sju år - bara swisch swosch...och dagen i dag bara swisch swosch så var den här dagen slut. Tur att det bara är en vecka kvar tills vi ses igen.

Om det finns biljetter kvar? Jorå ett par stycken. I dag lämnade handledarna ut de sista till återförsäljarna - så OM DU har tänkt att gå så kan vi rekommendera dej att köpa biljetterna snart - det finns risk att de tar slut :)

På bilden ser Ni Peter, Helene och Sabine (gömd under paraplyet) som repeterar "Purple Rain"