Mjölby kommun
Logotyp Mjölby kommuns show och teatergrupp Kan De Kan Vi

ONSDAG 22 NOVEMBER - Drama och inte en enda sång

Äntligen onsdag igen. Idag har vi inte sjungit en enda ton. Japp så är det! Däremot har vi lyssnat på musik  eftersom vi haft ett klurigt och rolig musikquizbingo, eller musikbingoquiz eller quizbingomusik.

På frågan "hur mår ni idag" fick vi svaret -Jättebra det är ju onsdag, synd att vi bara jobbar med det en gång i veckan. Men man kan säga att vi jobbar med KanDeKanVi alla dagar, i alla fall i hjärtat. Det gör att måndagar inte blir så jobbiga. Om vi jobbade med KanDeKanVi alla dagar så kanske onsdagarna skulle bli så speciella.

Förmiddagsgruppen  tog idag familjefoton massor av olika familjer har vi träffat bland annat ett nygift par. Dessutom var vi i hattaffären och handlade magiska glittriga hattar. Vi provade att handla på det fantastiska språket gibberisch också. Det är ett bra språk, ett språk som alla kan "tala" för idag fick alla vad de önskade. Så himla bra.

Fikat har vi också gjort, kaffe eller te och nån hade smörgås eller frukt. Då sitter vi i sofforna utanför filmsalen och umgås och bara pratar om allt och inget, en mysig stund helt enkelt.

Men som sagt ingen sång idag. Vi liksom vilar oss iform inför heldagsrepen som kommer i december. Då blir desto mera sång, dans, stå och gå, klä om, klä om igen. Men så kul det ska bli.

Eftermiddagsgruppen gjorde en gammal improvisationsövning, den med bakgrundsbild. Idag vände vi ryggen till bilden och när vi vände oss om hamnade vi på olika ställen och miljöer. Ett discotek, en nudiststrand, sjukhus, och vid en iskall pool där ingen ville bada.

Tiden går fort när man har roligt sägs det ju och idag verkligen sprang tiden iväg

Om en vecka ses vi igen, tills dess jobbar vi med KanDeKanVi i hjärtat. Ha det gott, håll er varma och var rädda om varandra.

Hej hopp gummianka!

 

Vill ni se vad vi gjort idag så finns bilder på vår facebooksida.