Mjölby kommun
Logotyp Mjölby kommuns show och teatergrupp Kan De Kan Vi

ONSDAG 25 OKTOBER - FILMTAJM!

I dag fick vi se den - filmen om oss själva på turne´!

Det är så häftigt, kul, skojigt, ovant och lite läskigt att se sig själv på film. Någon tyckte att man såg konstig ut nån annan tyckte att man lät konstigt när man pratade. Men mest av allt kändes det fränt! FRÄNT att det är VI, vi i KanDeKanVi på filmen om oss och våra turnéer. Tänk att vi har gjort så här många olika saker och det här är ändå bara lite av vad vi har hunnit med, vi har gjort så otroligt mycket mer, föreläsningar, shower, modevisningar ja en hel massa annat och vet ni vad det bästa är? Redan nu vet vi att vi kommer göra en hel massa roliga saker under resten av 2017 och 2018 shower, föreläsningar och annat- åh vad vi ser fram emot det.

Vi har gjort annat i dag än att titta på film, vi har pratat om Halloween och hela biosalen var förvandlad till ett spökslott med mystiskt blodröttljus och spökljud när vi klev in. Det fanns en stor kista- nåja en låda till utedynor men med lite fantasi blev det en kista och där i fanns det en massa...scenkläder som vi använde i olika dramaövningar. På förmiddagen åkte vi buss till en fest där det var danstävling och på eftermiddagen så blev det charader.

Vi har haft brandövning i dag så vi alla vet vilka utrymningsvägar vi ska använda om det behövs.

Vi har fikat såklart- det gör vi varje onsdag! Så har vi gjort olika dramaövningar i de olika grupperna i eftermiddagsgruppen hann vi tillochmed börja jobba med ett nytt medley som ska vara med i julshowen.

Julshowen ja, nästa vecka den 1 november släpper vi biljetterna, så i dag och i morrn och nästa vecka ska våra handledare åka runt och affischera, lämna ut biljetter till återförsäljarna och greja med allt det där som inte syns men som märks om det inte blir gjort. Vi andra jobbar på våra vanliga jobb eller så har vi andra aktiviteter planerade.

Den 8:e november har vi dubbelgrupp heldag- då ska det repas julshow på allvar minsann!

Tills dess- Kom i håg att där du står - står du och duger precis som du är!

Morsning Korsning Karevarevorsning!

 

Inga bilder på blogg eller här i dag MEN klicka på filmen - vet ja!