Mjölby kommun
Logotyp Mjölby kommuns show och teatergrupp Kan De Kan Vi

ONSDAG 11 OKTOBER - SKITSNYGGA- SCHYSSTIGA - FRISSIGA?!

Ny vecka, ny onsdag, ny KDKV-dag och ny inrepad låt till julshowen. Jajamen här går det undan minsann. I bland är det svårt att höra vad orginalartisterna sjunger. I den här låten som vi har lärt oss i dag- ja för vi hann faktiskt lära oss hela, så vet vi inte om de sjunger skitsnygga, schysstiga eller frissiga. Men det spelar ingen roll vi tänker att vi bara gört sjunger det som känns bäst det låter ungefär likadant när man sjunger det snabbt. Prova får ni se det låter nästan som gibberisch- ni vet det där språket som inte finns men som alla kan prata på sitt sätt.

Vi har gjort dramaövningar i dag också. Eftersom det var två personer som hade fyllt år så körde vi "födelsedagspresenten" den går till så här att man får en paket av en kompis och så öppnar man paketet och säger åh vilken fin tavla, till exempel. Vi fick och gav bort örhängen, solglasögon, luvtröjor, en bajskorv, blommor, en kattunge och en massa andra grejer. Det är så roligt att få improvisera fritt, inget är rätt och då kan ju inte heller något bli fel. I dag provade förmiddagsgruppen dramaövningen "Expertpanelen" och de var minsann experter på att ge både bra och dåliga råd.

Kerstins Pöjk Robin hade med en liten överraskning till oss som han visade. Den var inte riktigt klar än men nästan. Han har börjat jobba med en film som visar hur det är när vi är på turné. Det är så roligt att se sig själv och sina kompisar på film man blir stolt, glad och lite rörd också.

Snart är det biljettsläpp till julshowen - några veckor kvar men sedan så.

Nu är det slut för i dag och tack för i dag! Vi ses nästa vecka- tjoflöjt!

 

Bilder finns på facebook sidan och på Instagram