Mjölby kommun
Logotyp Mjölby kommuns show och teatergrupp Kan De Kan Vi

ONSDAG 4 OKTOBER - KAMELBULLAR, MAGI OCH GARDEROBER

Idag är det onsdag och inte vilken onsdag som helst utan KAM(N)ELBULLENS DAG. Det firade vi med att äta riktigt goda kanelbullar och inte en enda kamel såg vi. Undrar när chips-, ostbågs- och popcorndagen firas? Hoppas det är en onsdag.

Dagen till ära har vi sålt och köpt magiska bullar från vårt bageri. Dansbullar grodlårsbullar och sångbullar har ätits. Vi fortsatte på improvisationstemat med att hamna på restaurang och bli serverade mat. Det var många som INTE tyckte om maten, medan några var mycket nöjda. Servitriserna blandade ihop beställningar men gästerna bytte tills alla var nöjda.

Vi har också tagit reda varför alla har så konstiga saker i sina garderober. Ännu en rolig improvisationsövning. Så här går det till. Jag frågar någon VARFÖR HAR DU EN KROKODIL I GARDEROBEN? Och kompisen måste då komma på en förklaring till varför det är så. Som vi har skrattat idag. Det finns så mycket fanatasi i KanDeKanVi. Dessutom har vi träffat en expertpanel. Vi fick ställa frågor till dessa experter som sedan gav oss bra, mindre bra och riktigt usla tips och råd.

Vid eftermiddagsfikat idag var det nån som använde uttrycket  "att inte ha alla hästar hemma" vi pratade om vad det egentligen betyder och fick svaret "att man inte tänker helt rakt", så nu vet vi det. Onsdagar är mycket lärorika, på många sätt.

Javissta ja, vi har sjungit lite också.

Imorgon, torsdag, är vi några KanDeKanViare som åker till Linköping för att berätta om Hur vi jobbar i KanDeKanVi.

Om en vecka ses vi igen. Hade det gott tills dess. Glöm inte att du duger precis som du är. Tjoho!