Mjölby kommuns vapensköld som även länkar till startsidan för Mjölby kommun
Logotyp Mjölby kommuns show och teatergrupp Kan De Kan Vi

ONSDAG 20 SEPTEMBER - MOTION, IMPROVISATION & INSPIRATION

Denna onsdag började med uppvärming av både kropp och röst. Vi tränade på de nyaste låtarna och känner att det här blir bra. Vi lyssnade också på en gammal goding i ny tappning. Av teckningar som vi fått idag kom vi på denna gamla låt. Kul! Vi hittade även på danssteg till den nya låten. Det är så fränt när de nya shownumren växer fram.

Två nya nyfikna dök upp idag för se vad vi gör och hur vi gört. Dessa killar hängde på i allt vi gjorde. De var med i sång och dans, de testade även att handla magiska skor i vår butik. Improvisation är inte lätt, men de testade och gjorde det riktigt bra. De var var modiga killar minsann.

Blogg och facebook har vi hunnit att kolla igenom.

Eftermiddagsgruppen jobbade med samma saker fast i annan ordning. Då började vi med att gå igenom blogg och facebook, för att sedan köra lite uppvärmning. Sång och dans, och sedan lyssna på den nygamla låten, testade rörelser till den och sen kändes det nästan klappat och klart!

Improvisationen ledde till kyrkan och ett bröllop, mellan två killar. Det är inte alltid lätt att spela en roll men bra skådisar fixar det mesta, så även i detta fall.

Såklart har vi druckit kaffe eller te eller nåt annat, för lite paus måste man ha. Det är ju så trevligt att bara hänga med varann och prata om både ditt och datt.

Vi har också pratat om Julshowen och att biljetterna kommer att släppas till försäljning den 1 november.

 

Tack och hej, leverpastej! Som Bert brukar skriva i sin dagbok. Ha det gott tills vi ses eller hörs igen.