Mjölby kommuns vapensköld som även länkar till startsidan för Mjölby kommun
Logotyp Mjölby kommuns show och teatergrupp Kan De Kan Vi

JAJAMEN - JULSHOW 2017 - nu börjar jobbet!

I dag är vi glada för att det är onsdag. Men vi är EXTRA glada eftersom vi har fått reda på att vi kommer få göra julshow i Parkhallen även i år.

I våras fick vi välja på att åka till Öland eller julshow eftersom vi inte visste hur mycket pengar vi skulle göra av med på vår Ölandsresa.

På planeringsdagen som handledarna hade förra veckan så gick de bland annant igenom ekonomin med vår chef och i dag har vi fått veta att DET BLIR JULSHOW I PARKHALLEN 2017.

Den 16 december ska vi stå där på scenen i Parkhallen för sjätte....nä vänta nu sjunde året i rad. OM vi längtar? JAJAMEN!

En gästartist är redan klar - vem? Det säger vi inte idag!

Flera låtar är redan klara - vilka? Det säger vi inte heller i dag!

MEN vi kan berätta vad vi har gjort mer i dag. Vi har önskat jullåtar, börjat på en ny massagesaga som ska handla om vädret. Vi har fikat såklart. Vi har sjungit "JA MÅ DU LEVA" 5 gånger (igen)... Sofia, Jakob och Robin hade fyllt i förmiddagsgruppen. Sammi och Robin hade fyllt i eftermiddagsgruppen. MEN vänta nu... Robin sjöng vi ju för på förmiddagen...OCH på eftermiddagen- vilken lurig kille han är den där Kerstins Pöjk lura till sig en födelsedagsvisa så där. Ja då blir han utan nästa år! Eller nä förresten det kan han få för att han är så bra och för att han hjälper oss att träna in nya låtar. Det är ju liksom inte så att låtarna ramlar in i gitarren åsså trycker man på en knapp så spelas de så där som man gör med spotify. Nä för när vi har bestämt en låt som vi vill göra så pratar handledar-Ingela med Robin och så ska han lyssna på den och lära sig den "i huvvet" eftersom Robin liksom handledar Ingela inte kan läsa noter. Så de spelar och sjunger på gehör. Det gör alla vi i KanDeKanVi också och det funkar så bra så! Det är alltså sånt som Robin gör för oss tränar hemma lyssnar på låtar och lär sig dem så att vi kan lära oss dem sedan- och det, DET är han riktigt bra på!

I dag har vi haft flera nya nyfikna som har hälsat på det är så skoj att så många vill vara med oss. Nu är det fullt i grupperna- ja faktiskt tillochmed proppfullt- men finns det hjärterum så finns det stjärterum och vi tänker att Kungshögaskolan får väl helt enkelt bygga ut om vi blir ännu fler- bara gört liksom - hur svårt kan det va?

Nu ska vi sitta här och duga precis som vi är och glädjas åt att vi får göra julshow i Parkhallen även i år. Vet ni vad ni ska göra? Ni kan göra samma sak, sitt där och dug och så skriver ni in i kalendern att det är julshow 16/12 och att mer info och affisch och biljettsläpp med mera kommer inom kort!

Ses om en vecka då är det Öppet hus på Navet- där många av oss jobbar när vi inte jobbar med KanDeKanVi.