Mjölby kommuns vapensköld som även länkar till startsidan för Mjölby kommun
Logotyp Mjölby kommuns show och teatergrupp Kan De Kan Vi

ONSDAG 14 JUNI - AVSLUTNING

Solsken i dag när vi har avslutning. Ja ni läste rätt och vi har nypt oss lite i armen. Avslutning- redan?! Var tog den här terminen vägen? Vi började ju nyss och nu är det liksom dax att sluta. Sommaren är här och vi är lediga från varandra några veckor innan vi åker till Öland på festival i början av augusti.

Avslutningen i dag hade vi på Charlotta Berger för att de som jobbar där annars också skulle kunna få vara med. De har under våren haft läckerbiten Kerstins Pöjk på besök och han har sjungit med dem så därför slog vi i hop våra avslutningar.

Charlotta Berger ligger fint på baksidan av Slomarps Äldreboende. Vi var utomhus på deras härliga uteplats där solen sken så det blev trångt i skuggan.

Café Tallen kom med fika och nybakade bullar som var fantastiskt goda- alltså så där hembakt-nybakt-fantastiskt goda.

Vår chef kom och var med- kul - han kommer ofta och tittar till oss- det gillar vi!

Ingela & Robin sjöng lite för oss efter att vi hade repat igenom Ölands-låtlistan för ista gången innan det är dax i skarpt läge. Alla solister fick sjunga i mikrofon för att testa och det lät så himla bra om allihopa.

Teckenen i tecken-låtarna satt som en smäck. Vi kom på en ny användbar förkortning att vi i vissa låtar i vissa verser ska göra en "TT" dvs teckna och hålla truten.

Alla fick en liten sommarpresent med lite insidesmassage.

Alla hade fått sitt namn utskrivet åsså efter varje bokstav stod det någon ting som någon hade sagt eller tyckt under terminen.

Innan vi skiljdes åt så var det lite kramkalas och så fick vi veta vilka vi ska dela hotellrum med när vi drar till Öland.

Nu tar vi ledigt några veckor. Men vet ni vad? Ledigt från att duga som man är - det får man aldrig- för duger det gör man hela tiden!

Glad sommar!