Mjölby kommuns vapensköld som även länkar till startsidan för Mjölby kommun
Logotyp Mjölby kommuns show och teatergrupp Kan De Kan Vi

ONSDAG 7 JUNI - NÄST SISTA ONSDAGEN...

I dag är det näst sista onsdagen för den här terminen.

Onsdagar är veckans bästa dag och den här onsdagen var inget undantag. På förmiddagen hade vi besök av ytterligare "en ny nyfiken". Det är så skoj att fler vill vara med i vårt härliga gäng. Så nu hoppas vi förståss att vi får ses i höst igen.

I dag har vi sjungit, dansat, gjort dramaövningar, skrattat, pratat, fikat, kramats en helt vanlig onsdag alltså. Vi pratar ganska mycket om Öland, i dag har vi kollat på bilder på hotellet som vi ska bo på vi har också tittat på bilder på Borgholms slottsruin där vi ska uppträda. Så har vi läst bloggen och kollat på förra veckans bilder också.

Charlotta hade fyllt år så hon fick sig en "ja må hon leva" så klart. Kerstins Pöjk hade namnsdag idag, nä det var inte Kerstin utan Robin han fick sig några hurra.

Vad fick vi andra då? Jo..

Vi fick en fråga om varför vi lägger ut bilder och bloggar. Det gör vi av flera anledningar. Dels för att det är en bra "kom i håg grej" för oss själva. När vi tittar på bilderna kommer vi i håg vad vi gjorde veckan innan. Det är också bra för självförtroendet och självkänslan att få se sig själv på bild när man gör nått bra. Vi har många följare på både instagram och ännu fler nästan 2000 på facebook och de som tittar på bilderna där och läser om oss kan glädjas med oss när vi har roligt och så inspirerar vi andra har vi fått höra. Alltså inspiriera är ett svårt ord tycker vi- men det betyder att andra kan bli sugna på att testa att göra saker som vi gör när vi tänker "bara gört". Vi delar gärna med oss av våra tips om hur man blir bra på att känna att man duger.

Massageberättelserna som vi har skrivit själva delar vi också gärna med oss av. Dramaövningar likaså. Vi tänker att det är bra att dela med sig för då kan man också få tillbaka av andra.

Senare i höst efter Öland ska några i vårt gäng åka till Linköping och utbilda och föreläsa - det är ett sätt att dela med sig på. Ett annat är att showa- att visa upp att vi kan och på så sätt få andra att bli modigare och vilja utmana sig själva. Det är liksom så vi har jobbat hela den här terminen - också- att bli ännu bättre på att utmana oss själva och andra. Att jobba med att växa som grupp men också som person. Nästa vecka är det avslutning då kör vi en dubbelgrupp på eftermiddagen! Sedan är det semester några veckor innan vi drar till Öland när vi kommer hem därifrån- om bussen startar vill säga- så drar vi igång höstterminen. Vi längtar redan- både efter sommar och sol men också efter att höstterminen ska starta igen!