Mjölby kommuns vapensköld som även länkar till startsidan för Mjölby kommun
Logotyp Mjölby kommuns show och teatergrupp Kan De Kan Vi

ONSDAG 31 MAJ- Ljugande och dugande

idag har vi hjälpts åt med uppvärmningen allihop, så vi blev riktigt varma. Bengan, eller Bengt som han heter var med också, vår uppvärmningsövning som blev en del av vår show. För nästan allt vi gör kommer på ett eller annat sätt att ingå i våra shower.

Vi har repat på låtarna som ska vara med på Öland i augusti. Lite nytt och lite gammalt i en härlig blandning. Bloggen lästes och så skulle vi kolla på bilderna på facebook, MEN det fanns inga bilder. Det var nämligen som så att det missades att ta kort förra veckan.. ja ja så kan det gå.

Dansat har vi också hunnit med idag, dansstopp alltså. Vi dansar till musik sen när det blir tyst så ska vi vara stilla. Bra övning faktiskt. För i en av låtarna som ska med till Öland ska vi dansa och sen stanna. Typ så här "dans dans dans dans stopp dans dans dans dans stopp" Ja ni fattar va?!?

Mer musik blev det när vi vågade oss på Hela havet stormar... Tänk att så fort det blir lite tävling så blir några deltagare som förbytta, från att ha varit glada och trevliga, blir de koncentrerade och lite hårda. Spännade det där. Ialla fall så var det Evorna Wikström och Backlund som satt på de sista stolarna idag. Grattis till dem!

På tal om grattis så har vi delat ut presenter idag, presenter som var magiska och förvandlades i mottagarens hand, så idag fick nästan allt vad vi ville ha, allt från snygg tjej till en Mustang.

Ljuga har vi testat idag igen. Alltså ljuga så att vi nästan tror att det är sant. Till exempel ljög vi om vad vi hette och vart vi jobbade och vad vi tyckte om. Det är fortfarande lite svårt, men kul.

PrakrikantAmanda kom tillbaka igen så vi gjorde nog ett bra intryck förra veckan. Skoj att du vill vara med oss. Dessutom hade vi en praktikant från Boxholm idag som hängde på och var med på allt vi gjorde.

Ja och så har vi druckit kaffe eller förstås..

Nu är det en vecka kvar tills vi ses igen. Ha det gott tills dess och glöm aldrig att du duger som du är.