Mjölby kommuns vapensköld som även länkar till startsidan för Mjölby kommun
Logotyp Mjölby kommuns show och teatergrupp Kan De Kan Vi

ONSDAG 24 MAJ- SÅ J***A LÅNGTRÅKIGT...

...det var förra veckan när det inte var nått KanDeKanVi. Det var vad handledarna fick höra i dag när de kom tillbaka. Någon hade haft så tråkigt att de höll på att bli tokiga, någon annan hade handlat, någon hade städat, någoan hade tillochmed blivit på dåligt humör och arg på personalen för att det inte var en "vanlig" onsdag.

Så tack och lov att vi fick ses i dag efter en veckas uppehåll.

Någon ifrågasatte å det starkaste hur det kunde komma sig att handledarna fick för sig att planera in en planeringsdag så där mitt i alltihop.

Någon annan undrade vad i hundan de var tvugna att planera. Någon trodde att handledarna minsann planerade vad det skulle planera och när de hade planerat det så planerade de att ta lite kaffe, under kaffet så planerade de säkert att det skulle gå igenom planeringen de hade gjort innan de planerade vidare för att sedan ta lunch...osv.

Handledarna fick stå till svars i dag minsann och när de fick frågan på VAD de planerat så svarade de bland annat Öland och det kändes som ett okej svar, men så sa de också att de planerat för att vi ska göra Alla sjunger allsång nr 3 och då kändes det helt okej att de hade planeringsdag förra veckan för det är en sån sak som vi alla har önskat att få göra igen, det är faktiskt så det fungerar i vårt gäng att vi önskar och handledarna planerar för hur det ska kunna utföras på bästa sätt.

I dag har vi haft en ny praktikant med oss hon heter Amanda och gillar hästar och hon ska arbeta hos oss ända fram till sommaruppehållet.

Amanda är verkligen en toppentjej som duger precis som hon är och vi tycker att det är så skoj att hon vill vara praktikant hos oss. Välkommen till oss hoppas att du ska trivas.

Det känns helt overkligt att nästa onsdag när vi ses då är det den sista dagen i maj...och sedan är det liksom sommar i kalendern på riktigt. Vi kommer jobba fram till den 14 juni och sedan tar vi sommaruppehåll till augusti när vi drar till Öland. Det börjar bli lite pirrigt nu, lite resfeber så där och ganska många frågor, kommer vi få kaffe? Vem ska jag sova med på hotellet? Vad blir det för mat? Kommer det vara bra väder? Hittills har ingen frågat nått om showen - för det liksom löser sig på nått sätt eftersom vi tänker att vi bara gört- drar till Öland showar lite och sedan "hänger" vi lite...