Mjölby kommuns vapensköld som även länkar till startsidan för Mjölby kommun
Logotyp Mjölby kommuns show och teatergrupp Kan De Kan Vi

ONSDAG 3 MAJ - SOMMAR OCH SOL...

I dag har vi varit i bildsalen på Kungshöga. Den har nummer 229. Det är nästan 230- så det så det har vi fått veta i dag.

Vad har vi gjort vi gjort i bildsalen då? Jo, Vi har ritat och målat det vi har hört. Låter det konstigt? Det var inte så konstigt. Vi fick lyssna på olika låtar som spelades upp och så skulle vi rita eller måla vad vi tänkte på när vi hörde de olika låtarna.

Alla låtar hade sommartema och det blev många fina teckningar med sommar-tema. Blå himmel, stora solar, segelbåt och hus och gräna gräsmattor. Precis som det var ute där vi avslutade båda grupperna med lite "gympa" och insides-massage i solskenet. Eller nån´segelbåt fanns såklart inte där ute men en stor sol och en blå himmel och grönt gräs.

Insides-massage, vad det är? Det är när man får höra nått bra om sig själv som någon annan säger. I dag fick alla höra två bra saker om sig själv. Alla satt på ett led och så gick vi i turordning så att alla fick höra en bra sak om sig själv från varje kompis ssom satt bredvid.Vi har pratat Öland i dag - också - det kommer nog att bli mycket prat om Öland framöver. I dag är det sista anmälningsdagen och nästan alla i gänget ska följa med- det kommer bli skoj!

Vi har övat vidare på den nya låten också som ska tecknas, sjungas på engelska och läsas på svenska samtidigt. Det blir bra! Alltså det blir riktigt riktigt bra! Alltså riktigt riktigt magiskt bra!

Våran chef har haft lite planering och uppföljning och grejer också med handledarna och Kerstins Pöjk bland annat om Öland och så lite annat smått och gott som vi ska pyssla med framöver.

Alla teckningar som vi gjorde finns att titta på om ni går in på vår facebooksida. Där finns också en massa andra bilder från i dag och en liten filmsnutt där vi sjunger Sommar och sol sittandes i solen!

Det var så gött att sitta där i solen och bara duga precis som den man är!

Vi ses om en vecka! Höpp höpp!