Mjölby kommuns vapensköld som även länkar till startsidan för Mjölby kommun
Logotyp Mjölby kommuns show och teatergrupp Kan De Kan Vi

ONSDAG 26 APRIL - SOMMARSÅNGER, SOFFHÄNG & TÄVLING

Onsdag, veckans allra bästaste dag. Idag har vi repat den nya låten, den som vi började med förra veckan. Nya tecken o grejer, så spännande att lära sig nya saker. Inte helt lätt, men spännande.

Handledar-Ingela har idag jobbat med Öland, ja faktiskt. Hon har mailat ringt och mailat igen för att vi ska ha nånstans att bo och något att äta. Buss ska fixas och bandet ska informeras, jaa mycket jobb och mycket tid går åt till sånt arbete, så att vi sen ska ha det bra och veta ungefär vad som kommer att hända. Så medan hon tog hand om det arbetet...

så sjöng vi sommarsånger och hoppas på det viset sätta lite fart på sommaren och värmen. Vi längtar efter  vi värmen nu. Men vi började med lite uppvärmning av våra stela kroppar, vi bytte lite platser och använde oss av den välbekante Bengt. Sedan repade vi tecknen vi lärde oss förra veckan och la även till en ny vers. Vi upptäcker att vi kan rätt många tecken faktiskt och det är kul. Sedan körde vi hela havet stormar, Oj va det stormade. Vi har tidigare märkt att några av oss är väldigt tävlingsinriktade. Idag fann vi att det minsann var några fler än de vi sett tidigare. Vi fick höra att hela havet stormar var en riktigt skitlek.

Värme förresten, den som vi längtar efter, den kunde vi känna idag. För där vi fikar är det glastak och när solen skiner blir det riktigt riktigt varmt där. Härligt! När dessutom skolan har ställt en stor och skön soffa där solen kommer åt som mest så kan man liksom låtsas att sommaren är här.

Veckans bästa dag är till ända, tur att det blir onsdag snart igen.

Glöm inte bort att Du, just Du duger, precis som Du är.