Mjölby kommuns vapensköld som även länkar till startsidan för Mjölby kommun
Logotyp Mjölby kommuns show och teatergrupp Kan De Kan Vi

ONSDAG 5 APRIL- NU KÖR VI IGEN...

Förra veckan var vi lediga och det är vi nästa vecka också. Men idag var vi inte lediga, vi har jobbat på hårt som tusan med lite av varje och så har vi gjort en lååååång härlig asvlappningsövning på slutet. Men vi tar det från början:

I dag var det två grupper som vanligt en på förmiddagen och en på eftermiddagen. På förmiddagen var vi inte så många i dag. Miss i bilbokning och en utebliven ledsagare gjorde att våra jobbarkompisar från Boxholm inte kunde komma.

I dag har vi haft musikfrågesport som Kerstins Pöjk Robin Carlson satt i hop och höll i. Vi tävlade i lag 3 och 3 fast i några lag var det 4 personer. Det var olika frågor om olika artister vad låtar heter och vad artisterna heter, när de vann melodiftestivalen. Kul quiz. Det var 20 frågor och på förmiddagen hade det vinnande laget nästan full pott. 20 poäng! Det var Jonathan, Maria H, Eva Sydler och Lotta som vann på förmiddagen.

På eftermiddagen lyckades man skrapa i hop 17 poäng som ledde till vinst. Då var det Sandra, Eva B, Sten-Åke och Sara som vann. Vinsten var en liten chokladkaka.

Båda grupperna har i dag fått lyssna på vår nya föreläsning. Eller nya och nya vår nygamla föreläsning. Vi har gjort om den lite. Lagt in nya bilder och ändrat lite i texten och så ska Tessan vara med och föreläsa så hon fick öva lite extra idag. Anders och Julianna har varit vid flera andra tillfällen men för Tessan blir det premiär i morgon.

På eftermiddagen fick vi besök av Mikaelas klasskompisar och två mentorer. De skulle ha varit på en annan föreläsning som blev inställd så då kom de till oss i stället. Kul att Ni kom och att ni ville vara provpublik på vår föreläsning.

På förmiddagen var Chris på bushumör. Han har en "prat-knapp" som han kan trycka på när han vill säga något. Han får hjälp av sin assistent att spela in ord som knappen sedan säger. Så vad handledar- Ingela än pratade om i dag så svarade Chris:

"-Jaha." Det blev väldigt tokroligt och vi skrattade mycket och Chris tryckte på knappen flera gånger- ja det var en härlig stund med många skratt.

Härligt var det också att Mikaela kom tillbaka i dag. Hon har varit ledig några veckor. Men i dag var hon tillbaka. Kul! Välkommen tillbaka!

Nästa vecka är vi lediga- då är det påsklov och skolan är stängd och då blir det så bökigt med nycklar och larm och kaffe och grejer så då passar vi på att vara komplediga eftersom vi ibland jobbar kvällar och helger och vi är lite dåliga på att vara just lediga eftersom vi gillar vårt jobb så mycket! För det är så fantastiskt att onsdagarna är en del av vårt jobb- och i morrn är det en del av vårt jobba att föreläsa om att duga som man är och att våga tänka bara gört!

 

Bilder finns på facebook och instagram!