Mjölby kommuns vapensköld som även länkar till startsidan för Mjölby kommun
Logotyp Mjölby kommuns show och teatergrupp Kan De Kan Vi

LÖRDAG 25 MARS- VI GÖRT´IGEN...

...sätter Mjölby på kartan och bidrar till att marknadsföra vår fina kommun på allra bästa sätt. Hur då? Jo genom att visa att vi har en arbetsgivare som på riktigt tycker att det är viktigt att visa människor att vi alla duger precis som vi är.

I dag har vi varit med på invigningen av Kärleksveckan i Motala. Den firar 20 - års jubileum och förutom att vi var med på självaste invigningen på torget i Motala så har vi gjort en egen show på Kulturakademin. Jo jo minsann, fint ska det va...

Förresten Kul- tur...det var väl egenligen självklart att vi skulle vara där eller? Vår "tur" att ha kul = kultur.

Det kom en hoper människor lite drygt 120 tror vi vi räknade inte så noga det kan ha varit 130 eller 143 också...det är inte så viktigt det som är viktigt är att det var många framme hos oss efteråt och frågade en massa saker- hur vi jobbar, om man kan få vara med oss, vilka kommuner vi samarbetar med ja en massa bra frågor. Så är det ganska ofta att vi får frågor om att man vill besöka oss eller att vi ska vara "coacher" när vi skriver vi menar vi våra handledare. Nu vill man tex i Halmstad komma och besöka oss och fråga mer om hur vi jobbar och hur vi får det att funka. Kul tycker vi!

Det är ju just det här med att det är jobb som är själva grejen. Vi har världens bästa jobb som får jobba tillsammans på onsdagarna och därutöver åka runt och showa och visa alla att det är viktigt att kunna känna att man duger som man är.

Att vi dessutom som i dag får äta en kanonlunch på Skepparpinan i Motala Folketshus det är ju ren och skär bonus som vi ser det för att vi har jobbat en lördag.

Ytterligare en bonus fick handledar- Annelie för vi sjöng en "ja må hon leva" för henne eftersom hon fyller på måndag men vi är komplediga på onsdag så då var vi lite rädda att vi skulle glömma bort att efterskotts-sjunga för henne så därför sjöng vi i förskott.

Maria var den som tog initiativet. Hon höll tal och så såg hon till att vi alla klämde i och sjöng för världens bästa Annelie. Tänk att det är samma Maria som för sex år sedan när hon började i KanDeKanVi tyckte att det var svårt och oerhört jobbigt att prata inför folk. I dag har hon hållit ett spontant tal i en restaurang där det inte bara vara KanDeKanViare utan en hoper andra människor som också hade letat sig dit för att äta god fisklåda och fläskkarre´.

Showen gick bra. Solisterna sjöng bättre än någonsin. Johan Bergstrand och Kerstins Pöjk kompade så bra så bra. Morgan fixade ljud och ramp -för det fanns ingen när han kom dit så han åkte och hämtade en.

Nu känner vi oss nöjda med dagen så vi bara gört- önskar Er alla en trevlig helg!