Mjölby kommuns vapensköld som även länkar till startsidan för Mjölby kommun
Logotyp Mjölby kommuns show och teatergrupp Kan De Kan Vi

ONSDAG 1 MARS - LITE SÅNG LITE DANS OCH LITE NAKET!

Vintern är slut och våren är här. I alla fall om man tittar i almanackan. I dag är det första mars. Vi har haft modevisning för varandra och med varandra som modeller och publik och konferencier och DJ, applåder och allt som hör till. Vi har sjungit kärlekssånger och på eftermiddagen hann vi även med några improvisationsövningar både en gammal och en ny.

Vi har fått veta att några av oss ska vara med i en modevisning här i Mjölby den 22 mars och några andra av oss ska vara med på en invigning i Motala och några andra av oss ska åka och föreläsa.

Alla ska alltså inte göra allting utan vi har delat upp det lite för det har vi önskat att vi ska prova. Förut så har vi alltid sagt nej till att åka och showa om inte alla har kunnat vara med. Men så i höstas så började vi prata om att vi kanske borde prova att göra saker i mindre grupper så nu gör vi det. För annars vet vi inte om vi tycker att det funkar eller inte. Linus, Sara, Sandra, Lotta och Annelie kommer därför att bli modevisnings-modeller. Tessan, Anders och Julianna ska föreläsa och vilka som ska göra invigningen är inte klart än för arrangören har inte berättat vad de vill att vi ska göra.

Dagens rubrik på det här blogginlägget då hur menar vi med det? Lite sång lite dans och lite naket?

Jo, vi har sjungit kärlekssånger också för att öva till showen den 25 mars. I en av improvisationsövningarna hade någon varit på dans på Vattenhålet och raggat fula brudar. I modevisningen på eftermiddagen kom det en halvnaken karl nämligen Anders i pälsmössa och kjol och vi andra fick oss ett gott skratt.

På bilden nedan ser ni en av våra nyaste deltagare han heter Chris och på bilden lämnar han in en lapp där han har lämnat sitt samtycke till att vara med på bild här på bloggen och på facebook. Det har alla vi som är med på bild gjort.