Mjölby kommun
Logotyp Mjölby kommuns show och teatergrupp Kan De Kan Vi

15 FEBRUARI- LINE-DANCE, KÄRLEK OCH NYA FÖDELSEDAGS"BARN" 

Ännu en KanDeKanVi-onsdag har passerat och vi lägger den till handlingarna och i vårt minne. Vi har så roligt tillsammans.

Idag har vi dansat till vår egen DJ som spelat hyggligt bra låtar. Ett par av låtarna var mindre önskade av ett par av Kandekanviarna, förmodligen för att de hört så ofta. Den ena handlade om Monica och den andra om Ingela, men vi andra tyckta att de var bra och så är det ju faktiskt ALLA behöver INTE tycka samma Vi gillar olika helt enkelt.

På tal om att gilla olika...

När vi tränar på att dansa line-dance så stämmer inte det. Då vill vi att allt ska var lika hela tiden, för det blir så mycket snyggare då. Det är svårt men det ska gå!

Vi har börjat att lära oss en ny låt idag. Eftersom vi ska showa på Kärleksveckan i Motala den 25 mars så ville vi lära oss en ny kärlekslåt, så det har vi alltså börjat med. Först lyssnade vi på låten i orginal sen sjöng Ingela  och Robin spelade. Vi hängde på så smått för att sedan bli lite bättre. Efter en stund skulle vi lyssna på Ingela som bytte ut orden och fick rätta henne vid alla fel. Ja så kan det gå till när vi lär oss en ny låt.

Idag har vi sjungit och hurrat för både Ingela som fyllt år och Maria H som ska fylla år. En praktikant från Skogsvägens gruppboende var med oss idag hon hette Emilia och skötte sig väl.

Kärlek, vi har pratat om vad kärlek är. Kärlek är väldigt mycket och olika. Omtänksamhet, respekt, dejt, rosor choklad, kyssar, romantiska middagar, bry sig om någon, pirr och fjärilar var några av orden som dök upp i den diskussionen.

Bara så ni vet så har vi även fikat idag!

 

Nästa vecka har vi KanDeKanVi-ledigt men om två veckor ses vi igen. Under tiden ska vi vara rädda om varann och duga som bara den.