Mjölby kommun
Logotyp Mjölby kommuns show och teatergrupp Kan De Kan Vi

ONSDAG 1 FEBRUARI - MAGISKA SKOR, DANSSTOPP OCH NÅN MUS

Februari har börjat månad nummer 2 på det nya året, 2017. Idag har vi inte firat någon. Vi har heller inte haft studiebesök men vi fick minsann leva so vi lär idag också. HandledarIngela var hemma med sjukt barn och sin egen krasslighet. Penny, som ofta är med oss när vi åker på turne, skulle försöka hitta en vikarie till sitt jobb så att hon skulle kunna vara med oss. Det gick inte att lösa, så vi fick förlita oss på HandledarAnnelie och Läckerbiten. De skötte sig ganska bra och dagen gick utan att det hände några större incidenter.

Vi har idag väckt våra kroppar lite stillsamt genom att vicka på våra huvuden och sträcka på oss. Sedan kom Bengt och hälsade på. Vi lyckades att fixa Bengt även om det snubblades lite på orden ibland. För att vi skulle bli riktigt varma så blev det dansstopp med KerstinsPöjk som DJ. Han började lite trögt men blev bättre och bättre. Det är väl så att om man provar och provar och övar och övar så blir man till slut bättre.

När vi var riktigt varma , nästan svettiga så sjöng vi lite gamla låtar som vi inte sjungit på ett tag. Det är så roligt att sjunga. När man har roligt går tiden fort så då blev det dag för fika. Det var även dags för Ella och Anette att lämna förmiddagsgruppen, de är bara med första timman sen måste de tillbaka till skolan igen. Grabbarna som brukar vara med hade förhinder idag. Hoppas vi ser dem nästa vecka igen.

Kaffe smakar fantastiskt bra både på förmiddagen och eftermiddagen. Våra nya kaffetant...ansvariga har lärt sig fort hur det går till.  Vi får både kaffe och te som vi beställt.

Magiska skoaffären är en ny favorit hos oss på onsdagar. Skorna som säls har magiska krafter. Idag såldes det baklängesskor, hoppskor, flirtskor, och krokodilskor. En försäljare försökte sälja skor som egentligen var för stora för kunden, genom att helt enkelt stoppa ner en mus i skon. Men si det gick inte, utan han fick plocka fram ett prt andra, vilket gjorde kunden nöjd. En annan försäljare försökte sälja skor med hål i , skor som någon Bosse bitit sönder, men det gick inte det heller.

Nästa vecka ses vi igen. De flesta ialla fall. Några KanDeKanViare ska föreläsa på en luch, för ett sällskap som heter Rotary.

Ha det gött till dess Hejsan Hejsan