Mjölby kommun
Logotyp Mjölby kommuns show och teatergrupp Kan De Kan Vi

ONSDAG 14 DECEMEBER- Vi bara förbereder oss...

Sista repet innan julshowen på lördag. Fränt! Nu är det nära- riktigt nära! I dag har vi gjort två genomdrag av föreställningen. Vi har tränat med kläder men utan band. De kommer på lördag på dagen och repar med oss. Om det känns läskigt att inte repa så mycket med bandet...ja det gjorde det första året men nu vet vi att det kommer funka fint ändå för de och vi är så proffsiga så vi bara gört.

I år ser vi fram emot julshowen men vi ser också fram emot att bo över på hotellet. Det känns spännande och lite lyxigt och lite läskigt. Men det blir bra. I dag har vi pratat om vad som kan vara bra att packa med sig. Vi var alla överens om att tandborste och tandkräm var bra prylar att packa ner och kanske lite extra kläder och fickpengar.

Det blir inget långt blogginlägg i dag och det är inte för att det inte finns nått att skriva om för det gör det. Men vi vill inte skriva om det eftersom de som har köpt biljett och det är en hel hög med människor som kommer och tittar på oss på lördag, vi vill inte avslöja för mycket innan showen har varit.

Om du vill gå på showen men inte har biljett så finns det fortfarande ett fåtal kvar på www.tickster.com

Dagens bilder hittar ni på vår facebooksida!

Vi ses och hörs på lördag! TAGGA JULSHOW (JUL) KLAPP KLAPP!