Mjölby kommun
Logotyp Mjölby kommuns show och teatergrupp Kan De Kan Vi

ONSDAG 7 DECEMBER - SHOW OCH DUBBLA KAFFE-REP!

I dag började vi dubbelgruppsrepdagen - vänta lite nu är det ens ett ord?! Dubbelgruppsrepdag?! Skit samma vi började i alla fall den här dagen med att showa på Dackeskolan i cafeterian där- en liten mini-show med några jullåtar och så rev vi av Torparrock på slutet.

Det var fantastiskt trevligt, vilka härliga ungdomar som går på Dacke de var artiga och trevliga och klappade takten och vi fick publikens jubel.

Vi visste redan att det finns trevliga elever där för några av dem kommer till oss varje onsdag, Jakob och Sofia och Ella som går på sär-gymnasiet är med oss varje onsdag förmiddag. Efter showen fick vi fika, kaffe och te och en macka det var gott. När vi fikat klart gick vi tillsammans till Kungshöga, en lite förmiddagspromenad i ett vintrigt och lite kyligt Mjölby, tur att det inte är så långt.

Ändå utbrast vår Eva S: Halleluja när hon började närma sig Kungshöga.

Vi repade i aulan i dag, första och sista gången inför julshowen som vi repar på en riktig scen. Det var välbehövligt. Vi fick beröm av handledar Ingela som tyckte att vi sjöng fantastiskt bra i dag och handledar Annelie som ansvarar för tecken-sångerna berömde oss också för att vi har blivit så bra på att teckna.

Det var många saker som funkade riktigt bra i dag på repet. Det är lite svårt att komma i håg en del saker så det är bra att vi har ett rep till innan det är dax för skarpt läge den 17 december.

 

Dagens bild är på Jakob- i tomteluva, som i dag var med och showade för första gången för hemma-publiken på Dackeskolan.

Även Jonathan är med på bilden, men han hade nyss klippt håret och ville därför "spara lite på snygg frisyren".

Vi ses igen om en vecka!