Mjölby kommun
Logotyp Mjölby kommuns show och teatergrupp Kan De Kan Vi

ONSDAG 30 NOVEMBER - HJÄLP...

I dag insåg vi helt plötsligt att det är den siste november och att det inte är så många veckor kvar till julshowen. Men som en i gänget sa, det är lugnt, vi bara gört och det kommer gå gööööör-bra, det brukar det göra.

Det är skönt att vi numer är så trygga med varandra och på scenen. Vi är stå trygga att vi körde in en helt ny låt i dag, på engelska. Dessutom övade några solister på sina insatser. Vi har sjungit, gjort lite rörelser och pratat och skrattat en hel del.

Vi har pratat om den lilla mini-show vi ska göra nästa vecka på Dackeskolan. Vi är inbjudna av de eleverna som kommer till oss på onsdagarna att komma till dem och göra en liten mini-show i caffis. Det ska bli skoj, flera i vårt gäng har gått på sär-gymnasiet på just Dacke så det ska bli riktigt skoj. Nästa onsdag har vi dubbelgrupp heldag och då börjar vi med att gå till Dackeskolan och sedan fortsätter vi till Kungshöga där vi ska repetera resten av dagen. Då blir det första gången som vi sätter i hop julshowen. Hittills har vi ju bara repat på den lite "snuttvis" så att säga, en låt här och där, nu ska det sättas i hop. Det blir många fina julsånger, lite hårdrock och ett och annat hyss- precis som det brukar alltså!

Ja det kommer bli bra- vi känner det! I dag var det en fin liten artikel om oss i Östgötatidningen. Skoj att de ville skriva om oss och att vi varit ute och föreläst. Jätteskojigt!

Ni kanske undrar vilken veckodag vi tycker bäst om- det är onsdagen för onsdagar är riktigt bra dagar! Vi ses om en vecka!

 

På bilden ser ni veckans tomtar från vänster Eva W, Jessica J och Mikael.