Mjölby kommun
Logotyp Mjölby kommuns show och teatergrupp Kan De Kan Vi

24 NOVEMBER 2016 Föreläsningsdag

Klockan nio träffades vi för att åka till Vimmerby. Vi, det är Anders, Linus, Julianna, Ingela, Annelie och Kerstins pöjk. ChefMattias, som skulle ha följt med, hade fått förhinder. I alla fall, in i bussen och iväg..

Bilfärden gick bra. Vi pysslade med lite av varje på vägen, några råkade somna och t o m snarka lite (så det var nog bra att ChefMattias inte var med) någon njöt av att åka bil, nån tjatade om det vackra landskapet. När vi kom till Vimmerby letade vi reda på parkering och såg till att vi hittade nåt ställe att äta på. Pizza, sallader, tacobuffe och hamburgertallrik slank ner i våra magar och så lite kaffe på det... Såå gött det var.

Nu tillbaka till arbetet. Föreläsningen. Tänk va fränt att vi får berätta om vårt arbete tillsammans i KanDeKanVi och det ända nere i Vimmerby!! Denna gång var Kerstins pöjk med, inte för att spela gitarr och sjunga, utan för att filma oss. Så han ställde upp kameran med den nya fina muffen, alltså mikrifonen som sållar bort lite ljud och spelar in ljud som den äe riktad mot, typ Jag vet inte riktigt hur, men det var ungefär så som han förklarade... Själva föreläsandet gick jättebra och de som lyssnade verkade gilla det vi sa.

Vi avslutade med att sälja lite armband, Jag duger, Bara gört och KanDeKanVi-armbanden är populära.

Sen var det dags att slänga sig in i bilen och köra hemmåt. Då fick vi ännu en gång njuta av det vackra landskapet fast från andra hållet.

En lyckad föreläsningsdag var slutligen till ända.

 

Vi tackar och bockar för att ni läst vår böogg på onsdag kommer nytt inlägg. Ha det gott fram till dess och kom ihåg att DU DUGER precis som den du är.