Mjölby kommun
Logotyp Mjölby kommuns show och teatergrupp Kan De Kan Vi

ONSDAG 23 NOVEMBER - FILMINSPELNING OCH TECKEN-SÅNG!

Efter helgens utflykt till Norrköping som bjöd på både applåder och äventyr med en trasig buss så var det i dag skönt att det nästan var en "vanlig" onsdag. Helt vanlig var den inte- vi hade dubbelgrupp på förmiddagen i dag för att Annelie och Ingela ska planera i hop våra julshowsideér på eftermiddagen.

Vi har önskat låtar, alla har önskat om de vill vara solister eller få andra arbetsuppgifter och alla dessa önskningar ska nu sättas i hop med gästartisternas önskemål om vad de vill göra och vad vi vill att de ska göra.

Om nu någon har missat det så håller vi alltså på med våran julshow som vi ska köra i Parkhallen den 17 december kl 19.00.

I dag har vi spelat in en liten reklamfilmssnutt till den, den blev jätte bra tycker vi och nu finns den på youtube så att man kan titta på den. Det är lite läskigt att se och höra sig själv men det känns mer fränt än läskigt och det är en göddig känsla.

Vi fikade såklart tillsammans, en välbehövlig paus i filminspelningen som sysselsatte halva gänget i taget, den andra halvan övade tecken som stöd i en av låtarna som vi ska ha med i julshowen. Förra veckan gav vi nästan upp hoppet för det kändes som vi AAAAAAALDRIG skulle kunna lära oss alla tecknen men i dag så satt det plötsligt där- som en smäck och genast kändes det mer hoppfullt.

Vi snabbsjöng igenom de nyaste jullåtarna också och även de låtarna kan vi nästan hela nu så det känns gött inför de kommande veckorna som kommer innebära intensiva repdagar. Som avslutning tittade vi på vår nya reklam film som Robin vår egen läckerbit hade fixat i hop när vi övade julsånger.

Vi ses om en vecka!

 

På bilden ser ni Sofie som sitter och duger och tar igen sig i fika-pausen. Det behöver man när man har jobbat hårt hela förmiddagen.