Mjölby kommun
Logotyp Mjölby kommuns show och teatergrupp Kan De Kan Vi

LÖRDAG 19 NOVEMBER- SHOW I NORRKÖPING

Phu...nu är vi ÄNTLIGEN hemma igen efter en TOPPEN-SHOW i Norrköping!
Vi har haft en alldeles lagom fantastisk, rolig, underbar, härlig, kramig, svängig, dramatisk,spännande och lite skrämmande dag tillsammans!
Det var fantastiskt kul att vi fick komma till Norrköping och showa!
Det var roligt att se publikens reaktioner! Det var underbart att få applåder!

Efter giget kom det fram massa människor och ville kramas och ta kort och berömma oss. Det kändes fräsigt men samtidigt lite läskigt.

Det var en härlig stämning i gänget på Donken där vi käkade lunch! Tänk att det var en sån sak som oroade oss tidigare- hur ska det gå , hur ska det bli? Men alla blev mätta och glada i dag också!

Det svängde som tusan om Värsta Bästa Bandet idag- också! Det är alltid kul att showa men det blir liksom "ännu mer på riktigt" när bandet är med och så gillar vi att de hänger med oss, det finns alltid tid för en kram. Fina killar i det där bandet!
Vi hade tid att kramas och umgås mycket idag, prata om ditt och datt, gå runt och titta på den fina kyrkan vi var i St Olai kyrka. Jättestor och jättefin!
Det var dramatiskt när bussen gick sönder och spännande och skrämmande när bärgningsbilen kom med en annan Robin än Kerstins Pöjk, en Robin som kunde laga bussen åt oss så vi kunde åka hem! Ingela och Annelie försökte laga bussen men de var faktiskt inte så bra på det eller rättare sagt de var ganska odugliga på att just laga bussen- men de är bra på mycket annat!

Som tur var kom det en bärgningsbil med en sån där kille som "kan laga allt i" så han hoppade ur, kanske tänkte han "bara gört" åsså lagade han bussen. Det vet vi inte om han tänkte men han lagade bussen i alla fall och vi kunde åka hemåt Mjölby igen.
Tack Bärgar-Robin för hjälpen!
Tack Håkan från Vadstena buss som körde oss. Det gjorde du bra!
Tack Värsta bästa bandet!
Tack Morgan från Fegge & Mattes Länk till annan webbplats. TACK PP = Praktikant Petta som var med och vikarierade och spelade bas i dag. Egentligen heter han Peter Hwasser och han var grym!

Tack alla scenarbetare som var med idag!

Till sist vill vi ge ett stort tack till de som såg till att vi fick komma till Norrköping (igen).
Tack Stefan och Maja för att Ni är sånna som bara gört!
Slutet gott allting gott! 

 

På bilden ser Ni när Ingela och Annelie försökte laga bussen...som sagt de är bra på mycket annat!