Mjölby kommun
Logotyp Mjölby kommuns show och teatergrupp Kan De Kan Vi

ONSDAG 16 NOVEMBER - SJÖJUNGFRUR OCH LÄRLINGAR

I dag har vi improviserat. Vi gjorde en övning där man bara fick svara "ja" på allt som sades. Det blev ganska tokigt och lite svårt. För i bland ville man säga nej.

Vi har sjungit igenom låtlistan som vi ska köra på lördag i Norrköping i St Olai kyrka också. Det blir lite blandat med julsånger och andra sånger.

Vi har sjungit våra "nya" jullåtar och så har vi tränat på att teckna snabba låtar. Det är lite svårt men i dag kunde vi fler tecken än vi kunde sist och det är ett gott tecken!

Vi har pratat om varför vi firar jul också och det resulterade i två fräsiga berättelser som vi skrev ner. Vi skrattade mycket när vi gjorde dem, vi skrattar ofta när vi är tillsammans. Det är det som gör onsdagarna så himla härliga. Man blir liksom glad inifrån och ut.

I de här berättelserna om varför vi firar jul så pratade vi om både sjöjungfrur och lärlingar och vise män. Nu blir ni nyfikna va? Just nu håller vi på och fiffilurar på vad vi ska göra med de här berättelserna- det kanske kan bli en saga eller en pjäs eller en film- vi får väl se! Kul var det i alla fall!

Nu laddar vi batterierna inför lördag- då är det showtajm igen!

Vi ses!

 

På bilden ser ni veckans tomtar och fler bilder kan ni titta på på vår facebooksida!